• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nova sezona - nova šansa za Žigu u Valensiji?

Ako je suditi prema vijestima iz Španije, Nikola Žigić po drugi u karijeri probaće da se izbori mjesto u Valensiji.

 Nova sezona - nova šansa za Žigu u Valensiji? Izvor: MONDO

Trener Valensije Unai Emeri juče je prijavio i okupio tim koji će nastupati za ovaj klub u predstojećoj sezoni a na iznenadjenje mnogih - medju 23 fudbalera nalazi se in najbolji srpski napadač Nikola Žigić.

"Žiga" je zajedno sa ostalim igračima Valensije u ponedneljak prošao medicinske preglede i počinje u starom-novom klubu pripreme za sezonu u Ligi Evrope i Primeri.

Naš centarfor je podsnetimo, godinu i po dana čamio na klupi Valensije, nakon čega je prošle zime poslat na pozajmicu u Rasing gdje je imao blistavo proljeće, postigavši 13 golova na 19 utakmica.

Po završetku Primere, Rasing je najavio da će pokušati da ga zadrži, a menadžer Žigića najavljivao je njegov izvjestan odlazak u neku drugu zemlju. Kao mogući kupci Nikole ubrzo su se pojavili engleski Sanderlend, Blekburn, Portsmut , neki njemački klubovi...ali je krajem juna mjeseca Žigić otišao u Valensiju, gdje se javio svom klubu na dužnost.

Novo u starom klubu je to da je tim napušta David Vilja koji je bio najbolji strelac ekipe u posljednje četiri sezone, čime se otvara u svakom slučaju prostor i za druge napadače.

Očigledno je pred njim nova sezona dokazivanja - Valensiji i treneru Emeriju, s obzirom da se u svim ostalim dresovima u kojima je igrao itekako dokazao kao sjajan igrač.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC