• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Das ist Walter" u gostima kod Pjanića

Autori mondo.ba Autori Anadolija

Dječaci iz Škole fudbala Valter iz Sarajeva na proljeće 2015. godine biće gosti vršnjaka iz slavne italijanske Rome, potvrdio je Adis Junuzović, direktor Valtera.

"Posjetu i utakmicu sa Romom ugovorili smo preko reprezentativca Bosne i Hercegovine i prvotimca Rimljana Miralema Pjanića. On je veliki prijatelj našeg sportskog kolektiva i prije svega izvanredan čovjek, te smo posebno ponosni što će Pjanić biti domaćin Valteru u Rimu u proljeće naredne godine", istakao je Junuzović.

Škola fudbala Valter, jedna je od uspješnijih na prostorima Bosne i Hercegovine, o čemu svjedoče i brojne posjete ovom sportskom kolektivu najboljih fudbalera BiH, poput Edina Džeke, Emira Spahića, Sejada Salihovića, kao i Pjanića u više navrata.

"Valterovci" su nedavno ostvarili saradnju i sa Šturmom iz Graca, gdje im je domaćin bio prvotimac ovog austrijskog kluba Anel Hadžić, također reprezentativac BiH.

"To su odlične stvari. Kroz međunarodne susrete i utakmice naša djeca stiču velika igračka iskustva, ali se i druže s vršnjacima iz drugih evropskih zemalja i upoznaju nove prijatelje. I nakon Rima nastavićemo sa saradnjom sa klubovima i izvan BiH. Vođeni stručnjacima i predanim radom uvjeren sam da će najbolji od najboljih dječaka iz Valtera u narednim godinama biti dostojni nasljednici fudbalskih velemajstora iz BiH, Džeke, Pjanića i drugih", dodao je Junuzović.  

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC