• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

LŠ: Zrinjski dočekuje Slovan

Šampion Bosne i Hercegovine Zrinjski u srijedu u Mostaru dočekuje slovački Slovan iz Bratislave u drugom pretkolu Lige šampiona.

 LŠ: Zrinjski dočekuje Slovan Izvor: MONDO

Prvi susret igra se Pod Bijelim brijegom u 20.30 časova, a sudiće škotski arbitri predvođeni Daglasom Mekdonaldom.

"Iza nas je mjesec dana priprema i potpuno spremni čekamo utakmicu sa Slovanom, ali i predstojeću sezonu u kojoj ćemo jurišati na duplu krunu. Nadamo se pozitivnom rezultatu, a takav je svaka pobjeda, po mogućnosti bez primljenog gola", rekao je trener Zrinjskog Dragan Jović.

Zrinjski je u odnosu na prošlu sezonu znatno oslabljen. Mostarce su napustili Nikolić, Đurić, Serdarušić, dok zbog povreda protiv Slovana u sastavu neće biti Džidić, Žižović i Musa.

"Slovan ima dobru ekipu. Gledali smo neke njihove utakmice u kojima se vidi da igraju čvrsto. Ipak, ni oni nisu neranjivi", dodao je Jović, čiji optimizam dijeli i kapiten Zrinjskog Mario Ivanković.

"Slovan je dobar, ali imamo i mi svoj kvalitet. Učinićemo sve da dođemo do povoljnog rezultata i tako zadržimo šanse za prolaz u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona što bi bio veliki uspjeh",
rekao je Ivanković.

Pored mečeva u Ligi šampiona ove nedelje na rasporedu su i prvi susreti drugog pretkola Lige Evrope (bivši Kup UEFA), gdje će nastupiti i tri predstavnika BiH - Sarajevo, Široki Brijeg i Slavija.

Sarajevo će na Koševu dočekati Trnavu, Široki Brijeg gostuje Šturmu, a Slavija ide u goste Alborgu. Mečevi su na rasporedu u četvrtak, 16. jula.

(MONDO/agencije)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC