• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mamić mlađi: Tužan sam, ljut, možda odem

Autor mondo.rs

Dinamo je prošao u četvrtfinale hrvatskog kupa, ali trener ekipe se oseća kao da su eliminisani.

Zagrebački Dinamo, kome osim Rijeke ne može ni da priđe nijedan hrvatski klub, u sredu je lako mogao da ispadne od Opatije, člana četvrte lige.

"Modri" su izjednačili u 90. minutu iz spornog (poklonjenog?) penala i onda u produžecima pobedili rezultatom 4:2, plasiravši se tako u četvrtfinale.

Njihov trener Zoran Mamić, mlađi brat čuvenog Zdravka Mamića, do izjednačenja je potpuno "sagoreo" i posle meča nije imao snage da kaže bilo šta pozitivno.

"Oprostite, ali stvarno nemam pojma šta bih rekao. Potpuno sam zbunjen. Razočaran sam, ljut i tužan. Jedina svetla tačka je naš prolaz dalje. Sve ostalo je katastrofa", rekao je Mamić, a preneo "Jutarnji list".

Zoran Mamić je na klupu Dinama seo prošlog oktobra i sa godinu dana u kontinuitetu je jedan od najdugotrajnijih trenera hrvatskog prvaka u eri Zdravka Mamića.

On kaže da je u slučaju poraza bio spreman da podnese ostavku, a i da će možda otići uprkos pobedi.

"Pričao sam malo sa igračima, pričaću i sa ljudima iz kluba, ali ovo što se događa nije dobro. Ne vredi kažnjavati igrače, ako oni sami ne shvataju šta znači biti igrač Dinama i kako se treba ponašati... Većina gleda svoje interese, vrlo je malo onih koji razmišljaju timski. Ova utakmica je bila pravi odraz toga".

Dinamo je prvi na tabeli HNL sa 11 pobeda i dva remija, dok u grupi Lige Evrope sa Seltikom, Red Bulom iz Salcburga i rumunskom Astrom zauzima treće mesto, sa jednom pobedom i dva poraza.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC