• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nikolić: Partizan je igrao sramno…

Autor mondo.rs

… sve što je bačeno u vodu u prvom poluvremenu, bilo je nenadoknadivo u nastavku utakmice", ocenio trener "parnog valjka" posle remija sa OFK Beogradom.

 Nikolić: Partizan je igrao sramno… Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Partizan je u samo dva kola izgubio pet bodova i učinio nastavak Superlige veoma izjednačenim i zanimljivim. OFK Beograda je posle osam godina uspeo da "otkine" crno-belima bodove odigravši 1:1 u Humskoj.

Trener Partizana Marko Nikolić razočaran je kako je njegov tim odigrao prvo poluvreme.

"Bili su posebno motivisani, mnogo su se borili i na kraju uspeli. Čestitam im na tome. Mi smo prvo poluvreme bacili u vodu. Sramno smo igrali. Bez krvi, bez volje, bez želje, gubili smo duele, skokove, ničije lopte. O organizaciji igre da ne govorim. Nije postojala. Neka nesigurnost se ponovo uvukla u igrače Partizana", rekao je Nikolić.

U drugom delu igre su crno-beli pokazali mnogo više.

"U drugom je totalna dominacija, igrali smo presing svih 45 minuta,ali nismo zaslužili tu sreću. Pogađali smo stativu, prečku,promašivali situacije... To je tako, kad bacite jedno poluvreme, kadne uđete motivisani u utakmicu, a protivnik je ekstra motivisan, ondato tako bude", dodao je Nikolić.

Trener Partizana je kazao da bi utakmica verovatno imala drugačijiishod da je Petar Škuletić postigao gol iz dobre šanse u prvompoluvremenu, iako je tim bio neubedljiv na terenu.

"Bili smo nekako prazni na terenu. Ne znam šta je razlog toj nervozi...Spominjale su se u medijima neke rotacije. Nema rotacije, da budem jasan do kraja. Najiskusniji će utakmice ispred nas morati da iznesu na svojim leđima", rekao je Nikolić.

Trener OFK Beograda Dejan Đurđević takođe je bio zadovoljan.

"Kad bih rekao da sam nezadovoljan, ne bih bio iskren. OFK Beograddugo muku muči s Partizanom, on je dominantan i mislim da jedno 10godina nismo pobedili. Ovo je veliki bod za nas. Sa mladom i poletnomekipom smo došli ne da se branimo, već da pokušamo da uradimonešto više", ocenio je Đurđević.

On je kazao da je bio vrlo zadovoljan igrom u prvom poluvremenu.

"Model za našu igru je prvo poluvreme. Bio sam vrlo zadovoljan. Partizan je u drugom poluvremenu izmenama doneo tempo. Ovaj bod je veliki podstrek za moju ekipu. Mnogo toga su uradili u prethodnom periodu, ovo je samo potvrda vrednosti", rekao je Đurđević.

Partizan i Vojvodina imaju isti broj bodova na prvom mestu tabele, alicrno-beli su prvi zbog bolje gol razlike. Dva boda manje od njih imaZvezda, koja je danas u kupu izgubila od Rada, sa kojim ponovo igra zavikend.

"Naše prvenstvo je postalo neizvesno. Zvezda i Partizan nisu takodominantni, drugi klubovi mogu da se nadigravaju sa njima i uzmuponeki bod, i to dovodi do interesantnijeg prvenstva. Naš cilj je isti: da igramo što bolje i da sa što više bodova sačekamopolusezonu", podvukao je Đurđević.

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Veso

Pa zap je ovaj Marko jos trener Partizana ?

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC