• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jokan: Možemo bez Ljajića, Obradović na klupi

Trener Partizana svjesno se za gostovanje u Velsu odrekao Adema Ljajića, što se baš ne uklapa u priče o dužnom poštovanju prema Rilu.

 Jokan: Možemo bez Ljajića, Obradović na klupi Izvor: MONDO

Slaviša Jokanović je u svakoj prilici isticao da ne treba potcjenjivati ekipu Rila, sa kojom se crno-bijeli u utorak od 20.45 sastaju u prvom meču drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Međutim, Adem Ljajić, iako standardni prvotimac, pušten je na pripreme omladinske reprezentacije Srbije za Evropsko prvenstvo u Ukrajini!

Jokanović je izvještačima beogradskih sportskih listova izjavio da je za poziciju lijevog ofanzivnog igrača sve vrijeme planirao Branu Ilića.

"Čekali smo poslednji trenutak da pustimo Adema u srpsku reprezentaciju, za slučaj da se dogodi nešto nepredviđeno. Odlučio sam da na njegovom mjestu počne Ilić, a kada se Ljajić vrati iz Ukrajine, obojica će nastaviti borbu za mjesto u prvih 11".

Strateg crno-bijelih nema nijednu dilemu oko sastava tima za duel u Velsu.

Igraće: Mladen Božović, Siniša Stevanović, Đorđević, Gavrančić, Krstajić, Petrović, Tomić, Moreira, Ilić, Dijara i Kleo.

"Razmišljali smo o raznim rješenjima, ali je najbolje da mlad igrač kakav je Stevanović dobije šansu u ovakvoj utakmici. Ne planiramo ga samo za utorak, već za duži period. Obradović je umoran, odradio je malo treninga poslije EP mladih, tako da mu nedostaje ono što su drugi prošli", objasnio je Jokanović.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC