• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

LŠ : Ril - Partizan 0:4

Fudbaleri Partizana savladali velški Ril 4:0, golovima Mladena Krstajića, Klea, Dijare i Đorđevića.

 LŠ : Ril - Partizan 0:4 Izvor: MONDO

Epilog prvog dijela: Partizan je tehnički, taktički i u svakom drugom fudbalskom smislu bolja ekipa od Rila. To pokazuje i stanje na semaforu poslije prvih 45. minuta.

PRVO POLUVRIJEME

- Početni minuti protiču u inicijativi Partizana. Prva ozbiljnija akcija viđena je u 4. minutu kada je Brana Ilić centrirao sa desne strane, a ispred Klea je intervenisao jedan igrač Rila.

Domaćin je prepustio sredinu terena Partizanu, sa očiglednom namerom da prije svega zaštiti svoj gol.

Ništa se bitnije nije dešavalo u prvih 15-ak minuta. U 11. minutu Moreira je probao sa 30 metara, ali je lopta samo očešala spoljni dio mreže.

- Brani Iliću je pocijepan dres i to na mestu gde stoji reklama generalnog sponzora Partizana.

- GOOOOL!!! Partizan vodi 1:0 od 16. minuta, sjajnim golom Mladena Krstajića iz slobodnog udarca sa ivice šesnaesterca Rila. Prethodno je na tom mjestu oboren Dijara.

- GOOOL!!! Partizan vodi 2:0, od 18. minuta! Brana Ilić je odlično centrirao sa desne strane, a Kleo je u skoku bio viši od Horana za drugi gol-crno-bijelih.

U 20. minutu ponovo je Ilić centrirao sa desnog krila, lopta se odbila od defanzivca Rila, na nju je natrčao Petrović, ali je njegov šut izblokiran.

Opsada gola Rila. Tri uzastopna kornera izveli su crno-bijeli, a sa tribina se čuje: "Dajte, dajte, dajte gol, crno-bijeli" i "Srbija, Srbija"...

Poslije jednog od tih kornera Kleo je ponovo mogao da se upiše u strijelce, ali je njegov šut glavom otišao preko gola.

- Sredinom prvog poluvremena počela je i jaka kiša...

U 28. minutu Kleo je, za promjenu, probao i nogom, ali je njegov udarac po zemlji, sa oko 25 metara, zaustavio golman Rila Kendal.

Fudbaleri Rila malo su se okuražili i osim par bezopasnih šuteva po Mladena Božovića, izveli su jednu bolju akciju, ali bez rezultata.

U 38. minutu, Kleo je opet oprobao šut sa 20-ak metara, ali je lopta prohujala iznad prečke.

Brana Ilić je vrlo raspoložen za igru. U 43. minutu "promiješao" je jednog igrača Rila, odložio je loptu za Klea koji šutira preko gola. Možda je bilo bolje da je Brana Ilić sam završio solo akciju.

GOOOL!!! U 45. minutu Partizan postiže i treći gol. Brana Ilić je sjajno šutirao, lopta je pogodila stativu, koja se odbila do Nemanje Tomića, on pravi "lažnjak" i šalje jednog igrača Rila "po pivo", da bi je dodao do Dijare koji lagano poentira.


DRUGO POLUVRIJEME

- U prvim minutima nastavka Partizan kontroliše igru. Ril je krenuo nešto agresivnije.

U 49. minutu najbolja šansa za Ril u dosadašnjem toku meča. Luk Holden je snažno šutirao iskosa sa lijeve strane, ali je Božović odlično intervenisao.

Velšani su odlučniji u drugom dijelu, napravili su još nekoliko akcija i mnogo su čvršći u duelima. Kiša je prestala da pada...

Ništa se bitnije nije dešavalo u dvadesetak minuta nastavka. Ril nešto pokušava, ali dolazi samo do ivice šesnaesterca Partizana. Crno-bijeli su zadovoljni vođstvom i čuvaju loptu.

GOOOLL!!! U 69. minutu četvrti gol za Partizan. Poslije kornera koji je izveo Nemanja Tomić, kapiten Nenad Đorđević glavom šalje loptu u mrežu, a pritom gotovo da nije ni skočio.

Meč se igra pred punim tribinama malog stadiona Rila "Belle Vue", na kojima je i doskorašnji fudbaler Partizana, a sada igrač Mančester junajteda Zoran Tošić.

SASTAVI:

RIL: Kendal - Nejlor, Stuns, Horan, Strong, Li, Oven, Holden, Vilijams (od 55. minuta Li Hant), Šerbon (od 71. minuta Konli), Roberts.

PARTIZAN: Mladen Božović - Stevanović, Đorđević, Gavrančić, Krstajić - Petrović, Tomić, Moreira, Ilić - Kleo, Dijara.

Klupa: Radosavljević, Knežević, Bogunović, Vašington, Obradović, Vujović, Fejsa.

žuti karton: Šerbon, Vilijams (Ril)

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC