• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Što ne može niko, može Inter!

Autor mondo.rs

Neverovatni Inter pobedi tim koji niko nije, pa izgubi od tima koji pobedio nikoga nije... To su danas "nerazuri" trenera Valtera Macarija.

Što ne može niko, može Inter!

U prošlom kolu, "nerazuri" su golom u nadoknadi naneli Sampdoriji prvi poraz u sezoni, a onda u ovom, 10. kolu Serije A izgubili od ekipe koja je u prethodnih devet utakmica doživela OSAM poraza, ŠEST u nizu.

Da, da...

To je danas Inter trenera Valtera Macarija.

Na "Enio Tardiniju", uz dva gola Paola De Ćeljea: Parma - Inter 2:0 (1:0).

Bila je ovo prva pobeda Parme kod kuće ove sezone, a tek druga u deset utakmica, posle one zabeležene u Veroni nad Kjevom (2:3), još 21. septembra.

Za Inter su počeli Nemanja Vidić i Zdravko Kuzmanović, koji je zamenjen da bi u finišu ušao centarfor rođen 1997. godine, Federiko Bonacoli. Kako je "dete" stupilo na teren, tako je De Ćelje posle akcije bivšeg "nerazura" Antonija Kasana, postigao drugi gol.

Igrao se 76. minut, kada je De Ćelje upisao treći gol u sezoni, dok je drugi postigao još u 5. minutu na centaršut Andree Rispolija.

Inter je najbliže izjednačenju bio u 61. minutu, kada je Mateo Kovačić pogodio stativu, nakon što se lopta odbila od noge jednog defanzivca Parme.

Inter je u prethodna dva kola zabeležio dve minimalne pobede nad Ćezenom i Sampdorijom, golovima Maura Ikardija sa bele tačke, ali je ovog puta ponovo pokazao da je "šupalj" sa svih strana i da nešto mora da se menja, a to je uglavnom trener.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC