• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Predsednik Vojvodine: Sudije su se lepo zabavile

Autor mondo.rs

Novosađani još ne mogu da se pomire sa odlučujućim trenutkom derbija protiv Partizana. Smatraju da su oštećeni, uložili su prigovor na suđenje. A predsednik "lala" Zoran Šćepanović dodatno tiže tenziju ovom izjavom.

 Predsednik Vojvodine: Sudije su se lepo zabavile Izvor: MN PRESS

Predsednici Partizana i Vojvodine - Dragan Đurić i Zoran Šćepanović
Izvor: MN PRESS
Vojvodina je zasluženo poražena u nedelju u derbiju protiv Partizana (0:1), što su i akteri utakmice iz njenih redova priznali. Partizan je dominirao tokom celog meča, stvorio sijaset prilika i mogao je da napuni mrežu "lala", koje su imale jednu jedinu šansu na meču.

Ono što Novosađane muči je pobedonosni gol Partizana, koji je postigao Petar Škuletić, za koji smatraju da je dat posle ofsajda napadača crno-belih. Zato su i uložili žalbu na suđenje, smatrajući da su oštećeni odlukom pomoćnog sudije Dalibora Đurđevića.

Evo šta piše u zapisniku:

"Vojvodina ulaže primedbu na suđenje drugog pomoćnog sudije (Dalibor Đurđević) zbog ofsajd pozicije kod postignutog gola, kao i primedbu na suđenje glavnog sudije (Nenad Đokić) zbog neujednačenog kriterijuma na štetu FK Vojvodina".

Nezavisni sudijski analitičari već su procenili da su sudije dobro postupile u toj situaciji, a komisija za suđenje FSS daće svoj sud u sredu.

Iako je na terenu sve bilo fer i sportski, pa i posle utakmice, kada je trener Vojvodine Zoran "Džimi" Marić čestitao Partizanu, na kako je rekao, zasluženoj pobedi, iz Novog Sada stižu i drugačiji tonovi.

Predsednik UO Vojvodina Zoran Šćepanović dao je izjavu listu "Sport" koja diže tenzije. Iako je rekao da je pobeda Partizana zaslužena, dodao je i nešto o suđenju:

"Razloge za poraz treba da potražimo u nama samima, a, s druge strane, imam utisak da nam nije baš bilo dozvoljeno da igramo i nismo imali priliku da se razigramo. Svakako, fudbaleri Partizana su bili agilniji i pokazali više želje, a na našu igru su uticali i akteri koji nisu bili fudbaleri. Sve u svemu, učesnici derbija su bili na nivou, a nadam se da su se i sudije lepo zabavljale".

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Zzz

Tako ti je to. Prosli derbi su nas nadigrali ali su izjednacili iz nepostojeceg penala. Sad su nadigrani a gol je mozda iz ofsajda

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC