• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Portugalci "zagrizli" za Partizanovog kadeta

Autor mondo.rs

Defanzivac Partizana iz kadetske selekcije Marko Čubrilo na meti portugalskih klubova Benfike i Sportinga, saznaje "Sport". Kadeta Rada Matiju Košanina prate Izraelci.

 Portugalci "zagrizli" za Partizanovog kadeta Izvor: MONDO/Predrag Vujić

Izvor: MONDO/Predrag Vujić

Odlazak mladih (premladih) fudbalera iz Srbije u inostranstvo je, izgleda, neminovnost. Svedoci smo da su prethodnih godina iz srpskog fudbala odlazili svi koji su nešto vredeli i to oni koji su odigrali sezonu, dve ili nijednu(!) u elitnom rangu srpskog fudbala.

Nažalost, to je realnost osiromašenog srpskog fudbala, odnosno klubova kojima je to jedini pravi način za preživljavanje.

Beogradski list "Sport" piše da je kadetski fudbaler Partizana, defanzivac Marko Čubrilo odavno u notesima skauta lisabonskih klubova - Benfike i Sportinga.

Naravno, Portugalci ga prate, a žele i da ga vide kako će se snaći u jačoj konkurenciji, dakle sačekaće njegov razvoj i eventualni ulazak u seniorski tim crno-belih. A poznato je da Partizan gaji takav običaj da forsira mlade i talentovane igrače.

Paralelno sa ovim, "Sport" piše i da je još jedan kadet, ali iz Rada, a reč je o Matiji Košaninu, interesantan izraelskim timovima - Hapoelu iz Jerusalima, Hapoelu iz Haife i Ramat Ganu.

Košanin igra na mestu štopera, a pregovori klubova su u toku, dodaje "Sport", uz konstataciju da bi za njega bilo najbolje da ostane još koju godinu u klubu sa Banjice.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC