• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bilić pred Partizan: Neće biti lako

Autori mondo.ba Autori Anadolija

Hrvatski stručnjak i trener turskog Bešiktaša Slaven Bilić, pred sutrašnju utakmicu sa Partizanom izjavio je da će biti veoma riskantno ako njihov pristup utakmici bude u stilu "biće lako, prvu utakmicu smo pobijedili 4:0".

 Bilić pred Partizan: Neće biti lako Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Hrvatski stručnjak i trener turskog Bešiktaša Slaven Bilić, pred sutrašnju utakmicu Lige Evrope u grupi C sa Partizanom, izjavio je da će biti veoma riskantno ako njihov pristup sutrašnjoj utakmici bude u stilu "biće lako, prvu smo utakmicu pobujedili 4:0".

Bilić je na konferenciji za novinare u kompleksu Nezvat Demir u Istanbulu naglasio da Bešiktaš očekuje vrlo važan susret.

"U grupi imamo još tri utakmice i na dobroj smo poziciji, ali s druge strane smo u jednoj teškoj situaciji. Ako prema ovoj utakmici budemo imali pristup 'biće lako, prvu smo utakmicu pobijedili 4:0', bićemo pod ozbiljnim rizikom. Mi zato izbjegavamo ovakav pristup", kazao je Bilić.

Prema njegovim riječima, Bešiktaš igra utakmicu i ima ozbiljnog protivnika i imperativ pobjede.

"Moramo igrati kao u Beogradu. Tačnije, igrati još bolje i nastojati ostvariti pobjedu. Ovako ćemo postaviti naše ciljeve", rekao je on.

Na pitanje novinara vezano za činjenicu da je Besiktaš poražen u posljednje dvije utakmice u turskoj ligi, Bilić je poručio kako svaki klub može imati svoje uspone i padove te da je sutrašnja utakmice prilika za Bešiktaš za počne sa serijom pobjeda.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC