• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Da li je vreme za Zlatanov povratak?

Autor mondo.rs

Najbolji igrač Francuske oporavljao se neplanirano dugo od povrede pete. U četvrtak se pridružio saigračima na treningu.

U Pari Sen Žermenu nadaju se da se Zlatan konačno oporavio od nezgodne i čudne povrede pete, koja ga je udaljila sa terena neplanirano dugo. Poslednji meč odigrao je još 21. septembra.

U Ligi šampiona odmenio ga je Edinson Kavani. Preuzeo je ulogu lidera i postigao tri gola, dva za uzastopne pobede nad Apoelom (obe mininalnim rezultatom). PSŽ je i teoretski obezbedio plasman u nokaut fazu, ali mu život zagorčava tabela Lige 1.

Iako je i bez Zlatana Ibrahimovića (33), šampion Francuske ušao u dobru formu i sada zaostaje za liderom Marsejom četiri boda, na drugoj poziciji. Veliki derbi Lige 1 biće odigran u nedelju na "Parku prinčeva" i, po svemu sudeći, Šveđanin će zaigrati baš na toj utakmici.

"Situacija se prethodnih dana razvijala u veoma dobrom pravcu. Mislim da sada vidimo svetlo na kraju tunela. Dobili smo pozitivne naznake. Zlatan nam se pridružio na treningu i već trči. Nije izgubio mnogo kondicije. Sve je moguće ako se njegovo stanje bude poboljšalo i narednih dana", objasnio je trener Pari Sen Žermena Loran Blan u četvrtak.

Nedeljna utakmica biće prenošena u 160 zemalja, uključujući Indiju, SAD i Kanadu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC