• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Lazare, igraj kao Sterling"

Autor mondo.rs

Selektor Srbije Dik Advokat otkrio je novinarima šta je savetovao Lazaru Markoviću, a šta Filipu Đuričiću. Komentarisao je i igre Aleksandra Mitrovića.

Izvor: MN PRESS

Prvi meseci u Liverpulu ne prijaju Lazaru Markoviću (20).

Srpski napadač odigrao je devet utakmica za giganta sa Enfilda i još čeka svoj prvi gol u crvenom dresu. U prošlom kolu Premijer lige nije sedeo ni na klupi, dok je u utorak bio deo kombinovanog tima koji je menadžer Brendan Rodžers suprotstavio Realu.

Selektor Srbije Dik Advokat ima savet za bivšeg igrača Partizana i Benfike.

"Marković je dobar igrač, ali igra prilično jednostavno. Rekao sam mu da protivnički igrači moraju da ga se plaše kao napadača. Savetovao sam ga da gleda (Rahima) Sterlinga, koji kada ima loptu, uvek se nešto desi. Nekad je to dodavanje, nekad je prodor, nekad je šut...", rekao je Holanđanin novinarima.

Sa druge strane, selektoru nije promakao ni sjajan nastup centarfora Aleksandra Mitrovića u Londonu, gde je doneo Anderlehtu senzacionalni remi - 3:3.

"Gledao sam i prethodnu utakmicu njegovog tima, ali u njoj nije postigao gol. On je talentovan igrač, bez sumnje i pametan momak. Verujem da će stvari po njega krenuti na bolje, jer trenutno nije standardan u Anderlehtu", poručio je Advokat.

Na spisku za utakmice "orlova" protiv Danaca (14. novembar) i Grčka (18. novembar), ponovo je upisano i ime Filipa Đuričića, koji je ove sezone u Majncu i od kojeg navijači dugo čekaju da zaigra u skladu sa svojim talentom.

"Sve što sam rekao Lazaru, rekao sam i Đuričiću. I on je veoma talentovan, ali taj talenat će jednog trenutka prestati i moraće da postane igrač", rekao je Holanđanin.

Beogradski mediji prethodnih dana pisali su i o Marku Vejinoviću, vezisti Vitesea za koga se Fudbalski savez Srbije (FSS) navodno bori sa kolegama iz Holandije.

"Nije tačno da sam slao Željka Petrovića u Vitese. On je dobar igrač, ali u ovom trenutku imamo dobre veziste".

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC