• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Grujić: Borac zaslužuje mjesto u vrhu

Autor mondo.ba

Kapiten banjalučkog Borca Vladan Grujić uvjeren da crveno-plavi zaslužuju mjesto u gornjem dijelu tabele i smatra da ponovo imaju tim za sami vrh.

 Grujić: Borac zaslužuje mjesto u vrhu Izvor: MONDO/Bojan Jakovljevic

Izvor: MONDO/Bojan Jakovljevic

Na crveno-plave niko nije ozbiljno računao kao pretendente za Evropu, ali su izabranici Vinka Marinovića svojim partijama pokazali i onim "Nevjernim Tomama" da Borac može ravnopravno da konkuriše za sami vrh tabele u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

"Iako prije početka prvenstva niko na nas nije ozbiljno računao pokazali smo da opet imamo dobru ekipu, koja je po prikazanim igrama zaslužila koje mjesto više na tabeli. Tako bi i bilo da nismo pomalo neočekivano kiksali u subotu u Gradačcu, ali i da nam nisu oduzeta tri boda", izjavio je kapiten Borca Vladan Grujić za "Glas Srpske".

Banjalučani su poraženi od Zvijezde uz prvi sporni pogodak koji je postigao Uroš Stojanov.

"Šteta što se u našem prvenstvu ne koristi 'gol tehnologija', jer bi se onda jasno vidjelo da je domaćin poveo iz nepostojećeg pogotka, jer lopta nije prešla gol-liniju. Međutim, ne može nam to biti jedini alibi za poraz. Iako nismo odigrali loše, nismo bili na nivou nekoliko prethodnih igara, što je prekinulo našu seriju bez poraza, koja je trajala sedam kola".

Vremena za jadikovke nema, jer četa sa Gradskog stadiona već u subotu gostuje kod još jedne ekipe iz donjeg dijela tabele, zvorničke Drine.

"Biće to još jedno teško iskušenje, ali kao i u svakom drugom meču idemo na pobjedu, mada smo svjesni da su domaćinu bodovi prijeko potrebni. Bićemo lišeni usluga našeg najboljeg strijelca Joce Stokića, koji će pauzirati zbog crvenog kartona, ali vjerujem da i bez njega možemo do povoljnog rezultata. Poslije toga slijedi pauza, pa meč posljednjeg jesenjeg kola na našem stadionu sa Veležom. Naravno, da bi bilo najbolje da u ova dva susreta osvojimo svih šest bodova, ali bih bio zadovoljan i sa četiri".

Grujić sa Banjalučanima ima važeći ugovor do kraja ljeta.

"Onda ću da vidim šta dalje, jer sam svjestan da se moja igračka karijera približava kraju. Ako budem i dalje potreban klubu, najvjerovatnije ću ostati, u suprotnom ne želim da nekom mlađem igraču zauzimam mjesto", zaključio je kapiten "Velikana iz Platonove".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC