• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bravo, doktore!

Autor mondo.rs

Lekar Fudbalskog kluba Partizan Ilija Rosić pokazao na delu šta znači biti human. U Istanbulu se priča o njemu!

 Bravo, doktore! Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Fudbaleri Partizana neće biti lepo dočekani na stadionu Bešiktaša, ali će zvižduke domaćih navijača, možda, malo utišati sjajan gest lekara u stručnom štabu crno-belih Ilije Rosića.

Nekoliko časova pred duel sa Bešiktašom (četvrtak uveče), Rosić je pomogao spasavanju žene u Istanbulu, piše na sajtu Partizana.

Zajedno sa maserom Viktorom Vujoševićem, Rosić je prepodnevne sate iskoristio za šetnju tržnim centrom u Istanbulu, da bi jedna žena ostala bez svesti, stropoštala se na pod i povredila glavu.

Rosić je pritekao u pomoć, objasnio zatečenim Turcima da je lekar, stavio je u koma-položaj i brinuo o njoj dok se posle nekoliko minuta nije pojavila hitna pomoć.

Prema Rosićevim rečima situacija je bila izuzetno složena, ali je brzom intervencijom uspeo da spase stvar i zasluži aplauz za ljudsku reakciju.

Partizan podseća da ovo nije prvi podvig dr Rosića.

Lekar u stručnom štabu crno-belih spasao je život i jednom prvotimcu bugarske ekipe Liteks iz Loveča, koji je po završetku duela na pripremema u Antaliji između dva tima, dobio alergijski napad.

Panika je tada nastala je u svlačionici tima iz Loveča nekoliko minuta po okončanju meča. Jedan od fudbalera počeo je da se guši, lice mu je nateklo, koža pocrvenela, niko nije znao kako da reaguje, čak ni klupski lekar, koji dotad nije imao slična iskustva.

Srećom, Bugari su brzo pronašli automobil i krenuli po pomoć, tražeći dr Iliju Rosića. Stigli su ga pred hotelom "Maks rojal", vratili na teren i samo zahvaljujući njegovoj prisebnosti i iskustvu fudbaler je dobio injekciju, a potom zbrinut u bolnici u Beleku. Time je izbegnut najgori scenario.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC