• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nikolić: Gol nam ne znači ništa

Autor mondo.rs

Trener Partizana razočaran što njegovi igrači nisu uspeli da osvoje bod u Istanbulu, a bili su blizu. "Ako hoćemo da napravimo korak u Evropi, moramo da imamo želju da pobedimo", smatra Marko Nikolić.

 Partizan je u Beogradu protiv Bešiktaša doživeo najteži poraz u Evropi na svom terenu (0:4), a dve nedelje kasnije na Olimpijskom stadionu u Istanbulu milimetri su ga delili od boda (1:2).



"Slobodnjak" Nikole Drinčića u poslednjim trenucima meča zaustavio je golman Čenk Genen, a koji sekund kasnije "bombu" Danka Lazovića prečka. Trener Partizana Marko Nikolić bio je razočaran što njegov tim nije nagrađen bodom protiv odlične ekipe Bešiktaša.

"Nisam srećan konačnim rezultatom, jer Partizan kao klub uvek teži pobedama", počeo je šef stručnog štaba "parnog valjka".

"U borbenoj utakmici možda smo mogli da dođemo i do boda u zadnjoj sekundi. Lopta, međutim, nije htela u gol. Igrali smo sa dva igrača 1996. godište, jednim 1994. i 1992. Ulaskom najiskusnijih igrača napravili smo razliku u našu korist na terenu i tada smo postali opasni", dodao je mladi trener.


Slaba uteha crno-belima je postignut gol.

"Gol ne znači ništa. Nisam zadovoljan i ne spadam u trenere koji se mogu zadovoljiti takvim stvarima ako ekipa izgubi. Želim da tako razmišljaju i moji igrači, nažalost ima onih koji ne misle tako".

Nikolić ni na koga konkretno nije mislio...

"Ako hoćemo da napravimo korak u Evropi, moramo da imamo želju da pobedimo. Mi nemamo logistiku koja može da isprati naše igre u Evropi. Neke situacije na terenu se različito presuđuju", smatra trener.

Na pitanje novinara da li to znači da je Partizan oštećen za penal, Nikolić je odgovorio: "Ne, daleko od toga. Nemam prava da komentarišem suđenje. To ostaje..."

Centralni bekovi srpskog vicešampiona nisu uspeli da zadrže koncentraciju do kraja. Vojislav Stanković i Lazar Ćirković direktni su krivci za primljene golove.

"Činjenica je da je Stanković skrivio penal, a da je kod drugog gola Ćirković ispao na polovini terena. Da bi dobio Bešiktaš u Istanbulu koncentraciju moraš da držiš svakog trenutka. Mi smo brzali, žurili sa loptom. Škuletić nije bio raspoložen večeras. Ulaskom Danka i Saše dobili smo stabilnost i mir u igri. Šteta zbog boda, jer bi on bio podstrek za dalje. U uvodu sam rekao da su čuda moguća, a malo je falilo da mi Bešiktašu uzmemo bod. To bi bilo čudo, jer su pojedini igrači Bešiktaša plaćeni i sto puta više od naših", ocenio je Nikolić. 

S obzirom da je Partizan izgubio šanse da na proleće nastavi takmičenje u Evropi, moguće je da protiv Asteras i Totenhema priliku opet dobiju igrači iz drugog plana.

"To ćemo videti... Mi smo danas počeli utakmicu bez Živkovića, Branka Ilića, Saše Ilića, Danka Lazovića... Na neki način njih smo odmorili za meč u Subotici. Bez sumnje nama je prioritet domaće prvenstvo. Ovo je za nas besplatna škola koja se plaća rezultatski".

Da li ste videli loptu u golu kod šuta Lazovića?

"Nisam je video u golu, već na prečki, a to je par santimetara razlike. Ne bi bilo dobro da se meni priviđa", zaključio je Nikolić na kraju razgovora sa novinarima.

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Zzz

Meni se cini tebi se ipak prividja. Ova utakmica je klasican srpski promasaj

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC