• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ninković: Sudija je morao da svira penal!

Autor mondo.rs

Fudbaler Partizana smatra da je bio fauliran u finišu utakmice protiv Bešiktaša.

Fudbaleri Partizana ponovo su izgubili od Bešiktaša (1:2), ali ovaj put nisu razočarali navijače igrom. Čak je malo nedostajalo da Istanbul napuste sa osvojenim bodom, ali je Danko Lazović pogodio prečku...



"Uz malo sreće mogli smo da osvojimo bod koji bi nam mnogio značio, ne toliko što bismo imali neke velike šanse da prođemo, već u psihološkom smislu. Odigrali smo dobru utakmicu i mislim da smo zaslužili bod. Nadam se da ćemo sa dobrim igrama nastaviti u i domaćem prvenstvu, pre svega u Subotici", izjavio je Saša Marković posle utakmice.

Vezista crno-belih je u 76. minutu postigao jedini pogodak Partizana ove sezone u grupnoj fazi Lige Evrope (za sada), a gol je namenio određenoj osobi.

"
Gol koji sam postigao posvećujem pokojnom dedi, koji je premuinuo kada smo igrali protiv Mladosti iz Lučana", poručio je Marković.

U strelce je mogao da se upiše i Nikola Ninković, koji smatra da se to nije dogodilo zbog prekšraja protivničkog igrača.

"Nisam siguran da li je bio u kaznenom ili izvan, ali znam da je bio faul. Kasnije su mi rekli da je bilo unutra. Igrač koji me je čuvao nije dotakao loptu, da me nije udario izašao bih sam ispred golmana", ubeđen je mladi igrač crno-belih, ali sudija Aleksandru Dan Tudor iz Rumunije nije tako mislio.

"Sudija je morao da svira penal", smatra Ninković.

Što se tiče ukupnog utiska, ofanzivac Partizana je zadovoljan.

"Odigrali smo mnogo dobru utakmicu, mislim da smo bili ravnopravan tim sa favorizovanim rivalom. Zaslužili smo bod. Opet smo primili golove iz grešaka, ali nismo stali već smo nastavili da igramo našu igru i stvorili šanse za nerešen ishod".

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Zzz

Ni caca ti nebi za ono svirao penal, a bod, pa neznam po cemu ste ga to zasluzili. Prvi udarac na gol je bas taj gol Markovica i to vi zovete dobrom utakmicom. E "aferim"

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC