• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lalatović izazvao Milojevića: Evo ti prilike!

Autor mondo.rs

Trener Crvene zvezde reagovao je na izjavu kolege iz Čukaričkog...

 Lalatović izazvao Milojevića: Evo ti prilike! Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Biće derbi.

Ne samo zbog toga što igraju dva dobra tima, što se sastaju drugi i četvrti, što ih deli samo pet bodova.

Biće derbi i sudeći prema izjavama trenera dva tima, Crvene zvezde i Čukaričkog.

Šef struke domaćina utakmice 12. kola Jelen Superlige, Nenad Lalatović, reagovao je na izjavu kolege Vladana Milojevića koji je uoči dolaska na "Marakanu" rekao da očekuje da njegovi igrači poprave realizaciju u napadu.

"Video sam da je Milojević dao lepu izjavu i da želi da njegovi igrači poprave realizaciju. Ako on misli da ovde popravlja efikasnost, imaće sutra priliku", pozvao je Lalatović kolegu na otvorenu utakmicu sa spuštenim gardovima.

Međutim, priznao je da bi baš takva možda odgovarala gostima, koji imaju brze fudbalere i plejmejkera Igora Matića, koji je u formi i koji zna da da loptu u prostor.

"Možda u subotu moramo da budemo agresivniji nego u bilo kojoj utakmici do sada, da bismo sprečili njihove kontre i polukontre, mada su jako dobri i iz prekida. Sve smo to analizirali i nadam se da ćemo sprovesti u delo ono što se dogovorimo. A, za to je neophodno da budemo veoma agresivni", rekao je Lalatović.

U prethodnom kolu, Zvezda je bila veoma agresivna od početka, za pola sata igre dala dva gola Radu na Vračaru, ali potom stala. Lalatović kaže da to nema veze sa nedostatkom snage i ističe da će cilj biti takav pristup tokom svih 90 minuta u meču sa Čukom.

"Cilj je da tako igramo 90 minuta. Isto misle i igrači. I oni žele da dominiraju, ali kada ne daju gol na vreme gube strpljenje i kako utakmica odmiče ulazimo u problem".

Na Vračaru, gol je postigao Darko Lazović. Njegov šef "pozvao" ga je da uradi isto u subotu, pred (nada se) 20, do 25 hiljada ljudi.

"Bio bih stvarno zadovoljan kada bi Laza dao bar jedan gol. Nije mu bilo lako, imao je probleme, jer se zbog najavljenog odlaska u inostranstvo faktičkio već oprostio od Zvezde. Ali, vraća se, radi sve bolje".

Lalatović je priznao da mu je žao zbog ispadanja iz Kupa Srbije, ali da je prvenstvo, ipak, mnogo važnije i da u njemu, za sada, ekipa ne stoji loše.

"Mogu da budem zadovoljan brojem bodova i ako pogledam šta se sve dešavalo, ali uvek može bolje. Možemo da se nadamo da u preostale četiri utakmice zadržimo bar ovu distancu, ako se ne izjednačimo..."

Da bi se to dogodilo, Zvezda mora da pobedi Čukarički, a to nije nimalo lako.

"Očekuje nas lepa utakmica na našem stadion, a ja se nadam uz mnogo gledalaca. Dolazi nam Čukarički, koji ima sjajan tim koji je na okupu dve godine i odličnog trenera, koji je takođe tu dve godine. Mogu da kažem da je to jedan od tri, četiri najorganizovanija kluba u ligi. Oni su dokaz da je u fudbalu sve moguće. Pre tri sezone su se borili za opstanak u Drugoj ligi, a dolaskom ozbiljnog čoveka na čelo kluba evo ih u vrhu Superlige...", rekao je Lalatović, koji je istakao ulogu Matića i podsetio da je tamo Obeng Regan, igrač kojeg je "tražio" Upravi letos.

"Mogu da kažem da je Čukarički tim koji je verovatno najviše novca uložio u letošnjem prelaznom roku, više od Zvezde i Partizana, što je dobra vest. Nadam se da će im se to i vratiti jednog dana kada budu prodavali te igrače", podvukao je Lalatović.

"Mi smo se dobro pripremali ove nedelje, u ekipi vlada dobra atmosfera i igrači su orni i nema povređenih. Znamo šta nas čeka i znamo šta nam je činiti. U obzir dolazi samo pobeda, ali neće biti lako", rekao je za kraj.

Crvena zvezda - Čukarički, subota, 18 časova.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC