• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Burzanović - i druga šansa ode u vetar

Igor Burzanović je trebalo da bude predvodnik "nove Crvene zvezde", ali se vrlo lako može dogoditi da mu ni druga šansa ne bude dovoljna.

 Burzanović - i druga šansa ode u vetar Izvor: MONDO

Poslije odluke trenera Vladimira Petrovića-Pižona da ga ne povede u Sloveniju na prvu utakmicu kvalifikacija za Ligu Evrope, proradio je Burzanovićev temperament i njegova reakcija složena u jednoj rečenici: "Hoću da idem".

U izjavi koju prenosi jedan od sajtova Crvene zvezde, Burzanović je prenio da je razgovarao sa sportskim direktorom Ivanom Adžićem, kojem je predložio da se odredi "normalno obeštećenje" kako bi mogao da napusti Zvezdu.

"Pošto na poslednja tri treninga kada se ekipa uigravala za utakmicu nisam bio u prvom planu, obavio sam razgovor sa trenerom Petrovićem i pitao ga da li postoji razlog zašto neću igrati. Smatram da sam dobro obavio pripreme i očekivao sam da budem u startnoj postavi, ali me nije bilo ni u jednoj kombinaciji. Rekao je da je jedini razlog to što malo trčim, a on ne želi da rizikuje. Nakon toga rekao sam da je možda najbolje da razgovaram sa ljudima iz kluba kad me već nema u bilo kojoj njegovoj kombinaciji", ispričao je Burzanović.

Crnogorski fudbaler, koji je proteklih šest mjeseci bio na pozajmici u Budućnosti iz Podgorice, razgovarao je o svom statusu u Zvezdi sa Adžićem i upitao ga da li postoji mogućnost da potraži drugi klub jer mu je sudbina u rukama Crvene zvezde.

"Predložio sam da mi se odredi normalno obeštećenje, s obzirom da sedam, osam mjeseci nisam ni igrao za Crvenu zvezdu. Rečeno mi je da je to pošteno sa moje strane, što i sam mislim", prenio je Burzanović.

On kaže da "ne vidi ništa strašno" u tome što je ponovo pred izlaznim vratima Crvene zvezde.

"Igrač sam Crvene zvezde i na silu neću da idem, ali ovakve stvari mi se dešavaju već četvrte pripreme. Vjerovatno je opet do mene. Ako ne trčim, ne odgovaram klubu, mislim da je rješenje da se raziđemo na najljepši mogući način. U kontaktu sam sa menadžerom Zoranom Stojadinovićem, neće biti lako sad da se pronađe klub, ali ne vidim ništa strašno u svemu ovome", kaže Burzanović.

On odlučno demantuje priče da je odbio da ide za Sloveniju, jer nije želio da sjedi na klupi.

"To nije istina. Čak me je Ivan Adžić pitao hoću li da idem, a kod mene nijednog trenutka nije postojala dilema. Ja sam profesionalac, a na šefu je da odluči da li bi trebalo da idem. Kad sam izašao na teren poslat sam u grupu igrača koji nisu predviđeni da igraju protiv Slovenaca. Ne bi mi bilo prvi put da sjednem na klupu. U prethodne dvije godine nijednom to nisam odbio, ne bih ni sada. Ponavljam, Ivan Adžić me je pitao da li ću da idem, a ja nikada nisam ni došao u stadijum da razmišljam na taj način. Na kraju je, međutim, ispalo kako neću da idem, da sam uvredio trenera... Čekam rasplet, ali nema potrebe da se sad diže prašina. Najbitnije je da Zvezda ostvari dobar rezultat u Velenju", kaže Burzanović.

(MONDO - foto: MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC