• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nikolić: Finiš je jeseni, rastu pritisci...

Autor mondo.rs

Trener Partizana upozorio je igrače na važnost meča u Subotici, uz apel fudbalskoj javnosti da "sve bude sportski i korektno do kraja".

 Nikolić: Finiš je jeseni, rastu pritisci... Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Partizan paralelno igra na tri fronta, ritam sreda, ili četvrtak-nedelja je postao normalna stvar, ekipa je često na gostovanjima van zemlje, ali Marko Nikolić pomno prati događaje u srpskom fudbalu i ne dopada mu se ono što vidi i čuje.

Trener lidera Superlige je na konferenciji za medije uoči gostovanja Spartaku (nedelja, 13.00, TV Arena sport 1) izjavio da "kako ulazimo u završnicu polusezone, tako rastu pritisci, iako jesenja titula ne znači mnogo".

"U ovim čudnim fudbalskim uslovima u kojima se nalazimo, veoma je važno da sve bude korektno i sportski do kraja. Ogromni pritisci se vrše sa svih strana - na sudije, na ljude iz fudbalskih organizacija, možda i na medije - ali važno je da svi ostanemo čvrsti i da svi rade svoj posao časno i pošteno", rekao je Nikolić.

Strateg crno-belih dodao je da niko ne vrši pritisak na njega lično, već da je to samo njegov "apel za dobrobit fudbala"...

"... i za to da jesenji deo šampionata uđe u regularnu završnicu".

Partizan uoči 11. kola vodi na tabeli sa 28 bodova, Crvena zvezda je druga sa 26, a Vojvodina treća sa 25.

"Utakmica protiv Spartaka je poslednja u jako teškom ciklusu, možda i najvažnija u smislu raspleta borbe za jesenju titulu. Znamo da nas u Subotici čekaju težak teren i motivisan protivnik, koji povratkom trenera Kurćubića igra bolje nego prošle sezone".

Subotičani su sedmi na tabeli, sa po četiri pobede i remija, kao i tri poraza.

"Znamo svoj cilj u ovoj utakmici. Veoma je važno da pobedimo i dođemo do tri boda. Moramo da zadržimo uzlaznu formu iz poslednjih par utakmica i energiju koja je opet prisutna", osvrnuo se na pomalo nesrećan poraz od Bešiktaša (2:1) i pobedu nad Vojvodinom (1:0).

Nikolić ima na raspolaganju sve igrače osim povređenog Ostojića, koji će pauzirati još dva do tri meseca.

Strateg crno-belih najavio je da će biti promena u odnosu na formaciju koja je počela meč u Istanbulu, a novinare je zamolio da Sašu Markovića i Nikolu Ninkovića "ne hvale previše posle jedne dobre utakmice", već da sačekaju da vežu "10 dobrih".

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Zzz

Pazi da se ne ponovi Jagodina

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC