• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ronaldo: Titula pod moranje

Najskuplji igrač u istoriji fudbala tvrdi da Real Madrid mora da osvaja trofeje i da se novajlije ne razlikuju od starosjedilaca u ekipi.

 Ronaldo: Titula pod moranje  Izvor: MONDO

Od Kristijana Ronalda se očekuje da bude ključna karika u povratku Real Madrida u vrh svijetskog fudbala, a Portugalac žarko želi da iskoristi priliku da dokaže svima da je za sposoban za to.

"Život je izazov, a ja sam osoba koja voli izazove", rekao je Ronaldo novinarima u trening kampu Real Madrida u blizini Dablina.

Portugalski reprezentativac je prešao iz Mančester junajteda u Real za rekordni transfer od 94 milion evra. Ronaldo je rekao da ga zajedno sa drugim novim igračima Kakom, Karimom Benzemom i Raulom Albiolom čeka veliki posao.

"Novi igrači moraju da pokažu da su sa razlogom dovedeni u klub. Moramo da osvojimo titulu".

Realov "vječiti" rival Barselona prošle sezone je osvojila "triplu krunu" - titulu prvaka, Kup kralja i Ligu šampiona i postala prva španska ekipa koja je to uspijela.

Ronaldo je pretprošle sezone osvojio Ligu šampiona sa Junajtedom, a prošle sezone Mančester nije uspio da odbrani evropski tron pošto je Barselona bila bolja 2:0.

"Ponekad vam je potrebno i malo sreće, ali vjerujem da imamo dobar tim i dobrog trenera. Moramo da razmišljamo samo o osvajanju trofeja".

Ronaldo je negirao medijske navode da novi "galaktikosi" u Realu izazivaju nervozu kod "strosjedilaca".

"Svi moramo da se koncentrišemo na osvajanje trofeja. Isti sam kao i ostali i mislim da zajedno možemo da ispunimo zacrtane ciljeve".

Ronaldo će prvu utakmicu u dresu Reala najvjerovatnije odigrati u ponedeljak, kada španski tim bude igrao prijateljski meč protiv Šamrok roversa.

On je rekao da mu trener Manuel Pelegrini još nije rekao da li će biti u timu i priznao da ne poznaje nijednog igrača irske ekipe.

(Beta, foto AP)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC