• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trener Spartaka: Crveni karton "prelomio"

Autor mondo.rs

"Do isključenja našeg igrača dobro smo parirali. Nažalost, tada smo stvorili prostor rivalu i bili kažnjeni", rekao je Petar Kurćubić o porazu svog tima od Partizana.

 Trener Spartaka: Crveni karton "prelomio"  Izvor: MN PRESS

Do nedelje i utakmice protiv Partizana, subotički Spartak primio je na svom terenu samo dva gola u šest utakmica, uz gol razliku 7:2. Na čak pet mečeva sačuvao je mrežu, iz koje je vadio loptu samo protiv čačanskog Borca (2:2).

A, onda je na Gradski stadion došao Petar Škuletić sa saigračima i sa tri gola doneo Partizanu važnu pobedu, kaznivši Subotičane za neiskorišćene prilike u prvom poluvremenu.

Pogocima Crnogorca, od 81. minuta bilo je jasno da će poeni sigurno otići u Humsku. Prema mišljenju trenera Spartaka Petra Kurćubića, važan preduslov za het-trik centarfora Partizana bilo je isključenje njegovog igrača Stefana Miloševića u 76. minutu.


Arbitar Srđan Obradović pokazao je u tom momentu mladom defanzivcu drugi žuti karton zbog neopreznog faula na Andriji Živkoviću, čime je Spartak ostao sa desetoricom na terenu do kraja.

"Do crvenog kartona smo dobro parirali, to je bio ključni momenat. Nismo mogli sa Partizanom, koji je tehnički dominantan. Na našu nesreću, pokušali smo od isključenja da budemo agresivniji, stvorili još prostora Partizanu i bili kažnjeni za to", rekao je Petar Kurćubić posle utakmice za TV Arena sport.

Iskusni trener posebno žali za propuštenim šansama u prvom delu utakmice.

"Mislim da je prvo poluvreme trebalo da bude završeno nerešeno, da smo dobro parirali Partizanu, da im nismo dopustili šanse... A, onda je individualna greška i kvalitet protivnika doprineo vođstvu rivala. Čekali smo polušanse i šanse i dočekali neke, koje nismo uspeli da realizujemo", sabirao je utiske Kurćubić.

Na kraju razgovora, čestitao je i svom timu i protivniku.

"Svojim igračima čestitam na pruženoj borbi, a Partizanu želim da čestitam pobedu, uz želje da uspešno završe polusezonu", dodao je Kurćubić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC