• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bjeković za MONDO: Prija i godi!

Autor mondo.rs

MONDO anketa pokazala je da navijači Partizana imaju najviše poverenja u Nenada Bjekovića, kao novog predsednika fudbalskog kluba. "Rezultati ankete prijaju i gode, bez obzira da li ću se kandidovati na predstojećim izborima".

 Bjeković za MONDO: Prija i godi! Izvor: MN PRESS

Ubedljivi lider MONDO ankete "Koga biste na čelo Partizana", Nenad Bjeković, za naš portal kaže da poruka navijača prija i godi, kao i da mu daje podstrek za dalju borbu protiv aktuelnog rukovodstva crno-belih.

Dugogodišnji sportski direktor "parnog valjka" nije želeo da priča o svojoj kandidaturi za prvog čoveka crno-belih, ali je bio prijatno iznenađen saznanjem da ima skoro duplo više glasova od potencijalnih konkurenata.

"Iznenadio sam se u sredu kada su mi prijatelji rekli za pomenutu anketu na MONDU i da ubedljivo vodim. Rezultate koje sam video prijaju i gode, bez obzira da li ću se kandidovati na predstojećim izborima za predsednika Partizana".

Da li vas je iznenadilo to što imate duplo više glasova od ljudi koji se pominju kao kandidati u medijima?

"Ubedljivo biti ispred potencijalnih kandidata koji se poslednjih dana eksponiraju kroz medije daje mi podstrek za dalje poteze koje ću činiti. Kroz celu karijeru, dok sam bio igrač, trener i sportski direktor, uvek mi je bio važan glas navijača".

Očekujete li da aktuelno rukovodstvo ispoštuje zahtev delegata za vanrednu Skupštinu ili će se pitanje novog predsednika, ipak, rešavati na već zakazanoj redovnoj Skupštini 16. decembra?

"Aktuelno rukovodstvo postupiće onako kako njemu odgovara, ne mareći pritom da li krši statut kluba. Neće im biti prvi put da ne ispoštuju statut FK Partizan, činili su to više puta u prošlosti. Doneće za njih najbolju odluku, a na njihovim protivnicima je da se bore i da spreče nelegalne odluke".

Možete li da prokomentarišete to što je najviše glasova posle vas dobila opcija koja kao rešenje nudi stranca, odnosno privatizaciju kluba?

"Nažalost, za sada je još rano pričati o privatizaciji. Svakako da je to budućnost, ne samo Partizana, već i ostalih klubova u Srbiji".

Bjeković je najveći deo svoje radne karijere proveo u klubu iz Humske. Kao igrač bio je član crno-belih sedam godina (1969 - 1976). Po povratku iz Nice, gde je završio igračku karijeru, posvetio se poslu u stručnom štabu "parnog valjka".

Bjeković je dve godine bio asistent Miloš Milutinoviću, da bi pred kraj leta 1984. postao šef stručnog štaba. Kao trener Partizana osvojio je dve titule u sezonama 1985/1986 i 1986/1987. Na mestu sportskog direktora Partizana proveo je punih 17 godina (1990 - 2007).

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC