• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

UO FK Partizan između Popovića i Jovičića

Autor mondo.rs

Rukovodeće telo srpskog vicešampiona podeljeno oko kandidata za novog predsednika kluba. Jedni kao Đurićevog naslednika vide Zorana Popovića, a drugi Mileta Jovičića.

 UO FK Partizan između Popovića i Jovičića Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Upravni odbor FK Partizan u ponedeljak je održao sastanak na kojem je glavna tema bila predstojeća Skupština kluba (16. decembar, ako se u međuvremenu ne usvoji zahtev mandatara za sazivanje vanredne), odnosno izbori za predsednika crno-belih.

Aktuelna Uprava Partizana još uvek se nije izjasnila oko svog kandidata, a prema informacijama do kojih je došao MONDO, izbor kandidata UO neće biti lak.

Naime, u upravi "parnog valjka" postoje određena neslaganja oko toga ko će je predstavljati na predstojećoj Izbornoj skupštini, s obzirom da će očigledno biti više kandidata. Za sada, zvanično nema nijednog, uprkos tome što je do izbora ostalo manje od mesec dana. 

Upravni odbor podeljen je između Zorana Popovića i Mileta Jovičića, dvojice članova od kojih bi jedan trebalo da bude i kandidat rukovodećeg tela na decembarskoj Skupštini.


Na strani Popovića navodno su aktuelni predsednik Dragan Đurić i Darko Grubor. 

Bivši potpredsednik kluba, ali i dalje član Uprave, Branko Ružić, predložio je Jovičića za kandidata, a tu ideju podržao je generalni sekretar sportskog društva Milan Obućina. Prema informacijama koje dolaze iz Humske, ova podela izazvala je žustru raspravu i dogovor nije postignut.

Uprava je zakazala novi sastanak za desetak dana kada će i definitivno biti definisani kriterijumi koje bi trebalo da ispunjava kandidat UO FK Partizana na predsedničkim izborima.     

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC