• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bane Ivanović: Ćurčić zaslužuje šansu

Autor mondo.rs

Kapiten reprezentacije Srbije apeluje da se pruži šansa vršiocu dužnosti selektora i u narednom periodu.

 Bane Ivanović: Ćurčić zaslužuje šansu Izvor: MN PRESS

Pobedom nad Grčkom na Kritu (2:0), fudbalska reprezentacija Srbije popravila je sebi raspoloženje pred poslednji ovogodišnji rastanak. Naredni put okupiće se tek u 2015.

Da li će je prozvati isti selektor koji je u utorak uveče vodio? Zavisi od potpredsednika Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Save Miloševića i predsednika Tomislava Karadžića.

Kapiten reprezentacije Branislav Ivanović dao je svoj stav o tome posle pobede.

"Ćurčić zaslužuje kredit i strpljenje. On je imao udela u igri na utakmici sa Grčkom. Ima jasnu viziju. Ova igra jeste model, ali nije dovoljno dobra za konačan cilj", rekao je Ivanović novinarima posle prijateljske utakmice sa Grčkom na Kritu.

Izvor: MN PRESS

Ćurčić je preuzeo ekipu u subotu, odmah posle rastanka FSS i Dika Advokata. Ekipu je u krnjem sastavu odveo u Grčku i izvojevao pobedu bez rezultatskog značaja.

"Sve je delovalo mnogo ozbiljnije nego do sada, znalo se ko šta radi na terenu, koji je čiji posao. Ali, ne treba sada praviti euforiju, jer treba imati u vidu i to da su Grci bili pod većim pritiskom od nas", kazao je Ivanović.

Srbija će narednu utakmicu odigrati u martu, kada će gostovati Portugalu u četvrtom kolu Grupe I kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. "Orlovi" posle tri susreta imaju samo jedan osvojen bod i pretposlednji su na tabeli, iza Danske, Portugala i Albanije, a ispred Jermenije. 

Ivanovićev stav sigurno će biti uzet u obzir, s obzirom na to da ima ubedljivo najviše nastupa među sadašnjim reprezentativcima. U utorak uveče odigrao je 76. meč za "A" selekciju.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC