• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lineker "zapalio" Twitter: Runi se povlači!

Autor mondo.rs

Legendarni centarfor šaljivo "tvitnuo" da kapiten Engleske više neće nastupati za reprezentaciju, čim je skoro dostigao njegov rekord u broju golova za "A" selekciju.

Reprezentacija Engleske opet uživa na terenu, njen kapiten Vejn Runi takođe ponovo uživa u njenom dresu, a, naravno, uživaju i navijači.

Izabranici Roja Hodžsona pobedili su u utorak uveče Škotsku u Glazgovu 3:1, već očekivanim pogocima napadača Mančester junajteda. To je bio šesti uzastopni trijumf Engleske.

U sjajnoj večeri gostiju, Vejn Runi nastavio je da "rešeta", pa je sa dva pogotka produžio svoj impresivni niz: u poslednjih sedam nastupa kao starter "Albiona" pogodio je mrežu rivala sedam puta!

I ne samo to, Runi je golovima na stadionu Seltika postigao svoj 45. i 46. gol za reprezentaciju i tako se približio istorijskom rekordu Bobija Čarltona, koji je 49 puta bio strelac. Među njima stoji samo Geri Lineker, sa 48 pogodaka.

Legendarni napadač, sada TV komentator i analitičar, ostavio je posle utakmice Škotska - Engleska bombastičnu poruku na svom Twitter nalogu. Napisao je:

"POSLEDNJA VEST: VEJN RUNI SE POVLAČI IZ REPREZENTACIJE!"




Naravno, to je napisao u šali, sa šaljivom aluzijom da bi voleo da baš on ostane drugi najbolji strelac u istoriji engleske reprezentacije. To potvrđuje i Runijeva izjava posle utakmice, u kojoj nije bilo govora o penzionisanju. Tek mu je 29 godina!

"Sjajna pobeda za nas. Govorili smo da će biti sjajna atmosfera i tako je i bilo. Morali smo da pokažemo karakter i to smo i uspeli... Večeras sam uživao, bila je posebna noć i na ličnom planu, nije mala stvar postići dva gola na Seltik parku. Uživam u fudbalu. Uvek sam voleo da igram za Englesku, u dobroj sam formi i nadam se da će se niz produžiti. Ako to znači da ću oboriti rekord - biću oduševljen", izjavio je Runi.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC