• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sloga hrabra, Partizan mnogo kvalitetniji!

Autor mondo.rs

Crno-beli izborili plasman u četvrtfinale Kupa Srbije pošto su u odloženom meču na svom terenu rutinski pobedili Slogu iz Petrovca na Mlavi 3:0.

 Sloga hrabra, Partizan mnogo kvalitetniji! Izvor: MN PRESS

Posle dve razočaravajuće sezone i ispadanja u ranoj fazi masovnijeg takmičenja, navijači Partizana veruju da će njihov tima ponovo dočekati proleće u Kupu Srbije.

U petak je žreb za četvrtfinale (u 12h u Staroj Pazovi), a među osam najboljih ekipa u Kup Srbije su i crno-beli.Utakmice četvrtfinala igraju se 3. decembra.

Partizan je bez većih problema, sigurnom igrom od početka do kraja, pobedio Slogu iz Petrovca na Mlavi sa 3:0 (1:0) u odloženom meču osmine finala Kupa.

"Parni valjak" se prilično ispromašivao, a od mnogobrojnih prilika tri su iskoristili Saša Marković 24, Nikola Ninković u 69. i Petar Škuletić u 74. minutu.

Trener Partizana četvrtoplasiranom timu iz Prve lige nije suprotstavio najjači sastav, što zbog povreda, što zbog reprezentativnih obaveza pojedinaca i želje da se neki igrači odmore pred finiš jesenjeg dela sezone.

Šansu među stativama dobio je Filip Kljajić, a u startnih 11 ponovo je bio Nikola Ninković, kao i Miladin Stevanović.

"Bilo je važno pobediti i proći među osam u Kupu. Igrali smo bez nekoliko važnih igrača. Čeka nas težak raspored u nastavku.
Prvo poluvreme smo odigrali lepo, dobro i povezano, ali smo se nedopustivo ispromašivali. U drugom smo uspeli da postignemo još dva gola i mislim da smo zasluženo pobedili", rekao je šef stručnog štaba Partizana po završetku utakmice.

U četvrtfinale Kupa plasirali su se : Čukarički, Partizan, Rad, Radnički Niš, Jagodina, Spartak, Vojvodina i Voždovac.

PARTIZAN:  Kljajić, Stevanović, Ćirković, Stanković, Petrović, Drinčić, Marković, Ninković, Grbić, Živković, Škuletić.

Igrali su još: B. Ilić, Luka i Kojić.

SLOGA:Ranković, Stević, Stojanović, Reljić, Lepojević, Mišić Živorad, Apia, Veselinović, Planić, Antanasijević, Đoković.

Igrali su još: Đorđević i Vejnović.

TOK UTAKMICE

Kraj utakmice!

- U 76. minutu ulazi Nemanja Kojić umesto Andrije Živkovića.

- Posle gola Ninković je upisao i asistenciju, a Škueltić konačno zatresao mrežu Sloge. Pobegao je mladi fudbaler Partizana po levoj strani, sve je odlično ispratio Škuletić i sjajna prilika da se upiše u strelce nije propuštena. Njegov 17 gol u sezoni!



- Partizan od 69. minuta vodi 2:0! Pitanje pobednika verovatno je rešio Nikola Ninković. Luka je lepo prošao po desnoj strani, ugledao slobodnog saigrača na "drugoj stativi", poslao je preciznu loptu, usledio je dobar prijem zaboravljenog Ninković i sigurna realizacija.



- Nova izmena u Partizanu. Ulazi Predrag Luka, izlazi Petar Grbić.

- Sjajna prilika za Slogu, tačnije vrlo opasan šut Antanasijevića sa 20-ak metara, Kljajić se ispružio i jedva izbacio loptu u korner. Igra se 13 minuta u drugom poluvremenu.

- Počinje drugo poluvreme. Branko Ilić je na terenu umesto Miladina Stevanovića.

Završeno je prvo poluvreme. Partizan je dominirao, ispromašivao se i zasluženo vodi 1:0. 

- Još dve sjajne prilike. prva za Škuletića, druga za Živkovića, obe u istom napadu. 

- Pet minuta pre odlaska na odmor Škuletić pogađa drugu stativu. Ninković je asistirao. I Grbić u istom minutu imao priliku, ali brani Dejan Ranković.

- Partizan posle gola nije ima idealnih prilika, ali definitivno u potpunosti kontroliše situaciju na terenu. 

- Partizan vodi od 24. minuta! Vrlo lepa akcija crno-belih završena je efektnim udarcem Saše Markovića sa ivice kaznenog prostora. Petar Grbić je prošao po desnoj strani, odigrao povratnu loptu ka Škuletiću, koji ju je propustio kroz noge, a nekoliko metara iza njega spreman je bio mladi vezista "parnog valjka".



- Sloga igra hrabro!

- Velika prilika za Partizan u 18. minutu. Izašao je Petar Škuletić sam ispred golmana, obišaoga, ali je pogodio stativu. Napadač crno-belih je otišao isuviše u stranu i zbog toga mu je bilo teže da postigne gol. Ostaje 0:0.

- Dva dobra napada zaredom imao je Partizan u osmom minutu, ali bez završnog udarca posle ubačene lopte u kazneni prostor gostiju.

- Utakmica je počela u 17 časova.

- Žreb za četvrtfinale je u petak u Staroj Pazovi (12.00). 

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC