• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PARTIZAN: Dogovoreno, Popović kandidat Uprave?

Autor mondo.rs

Na sastanku Sekretarijata FK Partizana od kandidature za predsednika kluba odustao Mile Jovičić, nezvanično saznaje MONDO od izvora bliskih crno-belima. Podrška Zoranu Popoviću!

 PARTIZAN: Dogovoreno, Popović kandidat Uprave? Izvor: MN PRESS

Zoran Popović (u krupnom planu). Pored je Dragan Đurić
Izvor: MN PRESS
Dragan Đurić i Mile Jovičić neće biti kandidati za predsednika FK Partizana na izborima 16. decembra, za kada je zakazana Izborna Skupština "parnog valjka".

Po svemu sudeći, tu ulogu kao predstavnik jedinstvene Uprave FK Partizan dobiće privrednik Zoran Popović, vlasnik "EMC Holdinga"!

Aktuelni predsednik, Đurić, još ranije je najavio da se neće kandidovati po isteku mandata, dok potpredsednik Jovičić nije javno pričao o želji da postane predsednik Partizana, ali se pretpostavljalo da ima takve ambicije.

Prema nezvaničnim informacijama iz Humske, njih dvojica su se povukla iz trke kako bi ispred Uprave podržali Zorana Popovića.

Navodno je na sastanku Sekretarijata, na kojem su prisustvovali Mile Jovičić, Branko Ružić, Duško Jovanović, Milan Obućina, Darko Grubor, Dragan Đurić i predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić, dogovoreno da Popović bude jedini kandidat Uprave crno-belih.

Član Upravnog odbora Partizana, prema informacijama koje je dobio MONDO, ima podršku i od Karadžića i od bivšeg generalnog sekretar Žarka Zečevića. S obzirom da je do Skupštine ostalo vrlo malo vremena, očekuje se da čelnici Partizana što pre obelodane ime svog kandidata.

Navijači crno-belih još uvek su ne znaju ko će sve konkurisati za predsednika, samim tim uskraćeni su za programe i planove koje nude ako preuzmu klub od Đurića.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC