• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Riberi nije poslušao ženu i - nije pogrešio

Autor mondo.rs

"Supruga mi je rekla da bi bila srećna da se preseli u Madrid ako je to ono što ja želim. Sve je bilo spremno...", kaže francuski fudbaler koji je otkrio da se nalazio nadomak transfera u Real.

Nije tajna da je slavni Real Madrid pre nekoliko godina želeo da dovede Franka Riberija, ali je Francuz odbio da napusti Bajern Minhen. Riberi, međutim, otkriva da je realizacija transfera bila bliža nego što je bilo ko mislio. 

"Prolazio sam kroz težak period 2009. godine kada je Luj Van Gal stigao u klub. Ne samo zato što se nisam dobro slagao sa trenerom, već i zbog toga što me je mnogo klubova želelo - Juventus, Inter, Čelsi, Mančester siti, Real i Barselona", rekao je Riberi za Bild i potom dodao:


"Moj agent i predstavnici Reala su razgovarali nekoliko puta. Supruga mi je rekla da bi bila srećna da se preseli u Madrid ako je to ono što ja želim. Sve je bilo spremno".

On je istakao da je u tom periodu bio "šokiran" zbog toga što se toliko klubova interesuje za njega.

"Nisam znao šta da radim, bio sam na ivici prelaska. Onda sam dva ili tri puta razgovarao sa Ulijem Henesom i Karl-Hajnc Rumenigeom i oni su bili sjajni. Nikada to neću zaboraviti", zadovoljan je Francuz što je doneo ispravnu odluku.

Riberi (31) je od te 2009. sa Bajerom osvojio tri titule u Bundesligi i Ligu šampiona. Njemu ugovor sa šampionom Bundeslige ističe u junu 2017. godine.

Tagovi

BM

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC