• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PARTIZAN: I Nađ kandidat za predsednika

Autor mondo.rs

Podneta još jedna kandidatura za prvog čoveka fudbalskog kluba iz Humske

 PARTIZAN: I Nađ kandidat za predsednika Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Manje od deset dana uoči Skupštine FK Partizan crno-beli su pored Mileta Jovičića i Zorana Popovića dobili još jednog kandidata za predsednika kluba - Alberta Nađa!

Potpredsednik kluba Jovičić otkrio je novinarima ispred stadiona u Humskoj, a posle sednice Upravnog odbora da je još jedan član ovog tela, Albert Nađ, ušao u trku za prvog čoveka Partizana.

Zoran Popović posle sastanka nije bio raspoložen za priču, čak ni za objašnjenje zbog čega ne želi da razgovara sa novinarima. Za razliku od njega, generalni sekretar JSD Milan Obućina, otkrio nam je da je stav Uprave da se ne daju pojedinačne izjave jer će klub o dešavanjima sa sednice UO obavestiti javnost zajedničkim saopštenjem.

I nekadašnji kapiten crno-belih Albert Nađ odbio je da reporteru MONDA da izjvu povodom kandidature dok klub ne izda saopštenje.

Skupština Partizana trebalo bi da bude održana 16. decembra, kada će i biti izabran naslednik sadašnjeg predsednika Dragana Đurića.

"Upravni odbor FK „Partizan“ je održao svoju 39. sednicu na kojoj je razmatrao kandidature za novog Predsednika kluba. Imajući u vidu značaj odluke, neophodnost da se kandidature krajnje temeljno i sveobuhvatno sagledaju, kao i činjenicu da je kandidaturu za predsednika istakao i Albert Nađ, Upravni odbor je odlučio da se odluka o kandidatu odloži i donese u toku naredne sedmice", napisano je u celom saopštenju FK Partizan.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC