• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nikolić: Zaslužili smo više od dva boda

Autor mondo.rs

Trener Partizana smatra da su crno-beli u ovosezonskom učešću u Ligi Evrope zaslužili više nego što pokazuje učinjeno.

 Nikolić: Zaslužili smo više od dva boda Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Partizan je završio sa Evropom za ovu sezonu.

Remijem protiv Asterasa u Beogradu (0:0), stavljena je tačka na učešće u Ligi Evrope, u kojoj su crno-beli osvojili dva boda u mečevima protiv grčkog predstavnika, Totenhema i Bešiktaša.

"Nismo imali sreće večeras, kao što nismo imali ni ranije. Zaslužili smo više od ova dva boda, ali nam se ta sreća možda vratila u domaćem prvenstvu", konstatovao je Nikolić posle meča.

Partizan je ovog četvrtka bio bolji rival od Asterasa, mada su Grci u poslednjim trenucima meča mogli i do sva tri boda posle jedne kontre.


"Gledali smo jako lepu utakmicu. Partizan je igrao jako dobar fudbal pred svojom publikom. Odajem priznanje igračima što su našli motiva u sebi i što su i ovu 30. utakmicu odigrali na ovakav način", pohvalio je Nikolić igrače i nastavio:

"Kontorlisali smo utakmicu svih 90 minuta protiv jednog veoma organizovanog i tvrdog protivnika. Osim što smo imali izvanredan voljni momenat, imali smo i jako izražen kvalitet igre, ali smo nažalost promašili prevelik broj prilika. Samo su golovi falili da zadovoljimo i sebe i navijače".

Trener crno-belih smatra da je Partizan zaslužio pobedu u ovom meču.

"U najmanju ruku smo zaslužili pobedu, a mogla je da bude i ubedljiva. Igrači su mene i stručni štab zadovoljili i zato ostaje žal, jer zalaganjem i kvalitetom zaslužili da dođu do pobede".

Na pitanje da li je ovo najbolja utakmica Partizana u Ligi Evrope, Nikolić je kazao da su crno-beli i u ranijim utakmicama igrali dobro, ali da su svi ti mečevi bili drugačiji.

"U smislu poseda i protoka lopte, viskog presinga, kontrole igre - apsolutno da. Ali, igrali smo jako dobro i u Londonu i Istanbulu, ovde protiv Totenhema, ali to su bile drugačije utakmice. Ova je možda bila za oko i dušu najdopadljivija", smatra Nikolić.

Trener Asterasa Stajkos Vergetis je rekao da je njegova ekipa čekala prilike iz kontranapada, ali da nije uspela u tome.

"Osetili smo veliki pritisak od strane Partizana koji je želeo pobedu u takmičenju. Bili smo dobro organizovani u odbrani i pokušavali smo iz kontranapada da postignemo gol, ali nismo uspeli", rekao je on.

Vegetis je istakao da je ponosan na igrače kako su predstavljali klub u Evropi.

"Završio se naš everopski put, bilo je mnogo emocija. Srećni smo što imali prilike da obradujemo naše navijače, grčki narod i da donesemo dobru sliku naše zemlje. Naš klub se prvi put u istoriji plasirao u evropsko takmičenje i zato hvala svim igračima koji su učestvovali i ostavili dušu na terenu", kazao je Vergetis.

Asteras je završio kao treći u grupi sa šest bodova.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC