• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Jedan Venger, postoji samo jedan Arsen Venger"

Autor mondo.rs

Arsenal nije mogao da zamisli boljeg rivala u burnom periodu sezone, kada se čak i zviždalo menadžeru.

Arsenal je bio u krizi i Arsenalu, koliko i njegovom menadžeru Arsenu Vengeru, bila je neophodna pobeda ove večeri na "Emirejtsu".

Nije mogao bolji rival da stigne...

U periodu sezone u kom je tim imao više poraza (3), nego pobeda (2), "tobdžije" su dočekale Njukasl i sa pola snage zabeležile sedmi uzastopni trijumf nad crno-belima sa "Sent Džejms Parka" - 4:1 (1:0) u utakmici 16. kola Premijer lige.

Ovaj meč, koji su obeležili Olivije Žiru, Santi Kasorla i kukavička igra gostiju, pokazao je i da Venger i dalje ima većinsku podršku navijača. Jedan deo njih sačekao ga je prošlog vikenda u Stouku na železničkoj stanici i posle poraza od 3:2 - zviždao i dobacivao.

Ipak, sedam dana kasnije, sa tribina "Emirejtsa" začulo se okrestrirano: "One Arsene Wenger, there's only one Arsene Wenger", dok zvižduka nije bilo, a sve je upotpunjeno ubedljivom pobedom kojom se Arsenal popeo na deobu petog mesta sa Sautemptonom (26), dok je Njukasl ostao sedmi (23).



Prošle nedelje, Njukasl je postao prvi tim u Evropi koji je pobedio Čelsi (2:1), ali tim Alana Pardjua ovog puta nije ličio na sebe...

Bio je u potpunosti nadigran i gol Ajozea Pereza stigao je u 63. minutu, pri vođstvu Arsenala od 3:0 (Žiru 15, Kasorla 54, Žiru 58). Rođendan, 30. po redu, Kasorla je sebi ulepšao i drugim golom, sa bele tačke u 88. minutu i tako postao prvi igrač Arsenala u Premijer ligi koji je postigao više od gola na rođendan (Rober Pires, Josi Benajun i Pol Merson dali su po jedan).

A, Žiru?

On se u velikom stilu vratio iz povrede, a Njukasl je inače njegov "omiljeni" protivnik. Do daljeg, imaće šest golova protiv "svraka" u pet utakmica i to iz samo osam udaraca ka golu!

Generalno, rezerva povređenog golmana Njukasla, Tima Krula - Jak Anlvik, ništa nije mogao da odbrani danas. Arsenal je do 3:0 došao iz tri šuta u okvir gola.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC