• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stevanović u Đeru do 2018.

Autor mondo.ba

Nekadašnji fudbaler zvorničke Drine i Borca iz Banjaluke Miroslav Stevanović dogovorio je dugogodišnju saradnju sa mađarskim vicešampionom Đerom i potpisao ugovor do juna 2018. godine.

Završena je španska avantura Miroslava Stevanovića.

Potencijalni reprezentativac Bosne i Hercegovine okončao je dvogodišnji boravak u Španiji. Nakon završetka saradnje sa Seviljom, Stevanović je kao slobodan igrač prešao u mađarski Đer, gdje je potpisao dugogodišnji ugovor.

Vicešampion Mađarske na svojoj zvaničnoj internet stranici objavio je da je postignut dogovor do juna 2018. godine.

Mladi Zvorničanin nije se naigrao u redovima kluba iz Andaluzije. Neuspjela epizoda počela je početkom 2013. godine, kada je u Sevilju stigao iz redova novosadske Vojvodine. Međutim, odigrao je samo sedam mečeva, nakon čega je proslijeđen na pozajmice, prvo u Elče, a zatim i Alaves.

Međutim, ni tamo nije imao pretjerano veliku minutažu. Za Elče je upisao samo tri nastupa, dok je u jesenjem dijelu tekuće sezone 13 puta bio u sastavu Alavesa, te pritom jednom uspio da se upiše u listu strijelaca.

SARAJEVO

Ove zime Stevanović je bio i u kontaktima sa FK Sarajevom, ali do dogovora nije došlo. Iako su dugo vođeni pregovori, krilni fudbaler odlučio se da karijeru nastavi u Mađarskoj.

Iako je tokom profesionalne karijere bio član samo dva kluba, u još četiri je igrao kao pozajmljen igrač. Još kao omladinac, iz matične Drine iz Zvornika prešao je u Vojvodinu, nakon čega je otišao na kaljenje prvo u Palić, a zatim i banjalučki Borac. Po odlasku iz Novog Sada, nosio je dres tri španska ligaša.

Sa Borcem je osvojio Kup Bosne i Hercegovine 2010, dok je sa "lalama" godinu kasnije bio finalista Kupa Srbije.

Stevanović je za omladinske reprezentacije Bosne i Hercegovine odigrao tridesetak mečeva, dok je dres A tima nosio deset puta i postigao jedan gol.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC