• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mladenu Dodiću povereni "orlići"

Autor mondo.rs

Nakon što je Radovan Ćurčić dobio prekomandu iz mlade reprezentacije u A tim, čelnici Fudbalskog saveza Srbije su izabrali novog selektora "orlića".

 Mladenu Dodiću povereni "orlići" Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Mladen Dodić, trener koji je vodio nekoliko superligaških i prvoligaških timova, dobio je zadatak da upravlja mladom reprezentacijom Srbije, a najveći ispit biće mu Evropsko prvenstvo za mlade naredne godine.

To je odlučeno na današnjoj sednici Odbora za hitna pitanja FSS, kojom je predsedavao Tomislav Karadžić, a na predlog potpredsednika Saveza Sava Miloševića.

Sa doskorašnjim trenerom Jagodine dogovorena je saradnja do završetka Prvenstva Evrope juna 2015. godine u Češkoj, saopšteno je iz FSS.

Dodić je u dosadašnjoj trenerskoj karijeri radio kao šef stručnih štabova Napretka iz Kruševca, Novog Pazara, Dinama iz Vranja, Javora i Jagodine, sa kojom je u prošloj sezoni igrao u finalu Kupa Srbije i zauzeo treće mesto na tabeli Jelen Superlige.

On će na toj funkciji zameniti Radovana Ćurčića, koji je obezbedio plasman na Prvenstvo Evrope u Češkoj 2015. godine, a koji je u novembru ove godine izabran za selektora "A" reprezentacije Srbije.

"Članovi Odbora za hitna pitanja su izrazili uverenje da će Ćurčić i Dodić odličnom saradnjom u vremenu koje dolazi omogućiti maksimalne preduslove za našu Mladu reprezentaciju pred kontinentalno takmičenje, ujedno i kvalifikaciono za odlazak na Letnje olimpijske igre u Rio de Žaneiro", piše u saopštenju.

Članovi Odbora za hitna pitanja izabrali su i još četiri selektora, a na predlog MItra Mrkele, direktora mlađih selekcija u FSS.

Za selektora U-16 reprezentacije (igrači rođeni posle 1. januara 1999. godine) izabran je Milan Đuričić, a za selektora U-15 reprezentacije (igrači rođeni posle 1. januara 2000. godine) Marko Mitrović. Novi selektor "A" ženske reprezentacije Srbije je Boris Arsić, trener ŽFK Spartak iz Subotice. Za selektora U-16 ženske reprezentacije izabrana je Suzana Stanojević, dugogodišnja reprezentativka i u ranijem periodu selektor "A" reprezentacije.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC