• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stanojević: Srpski klinci mnogo vrijede

"Pobijedili smo Španiju i Tursku, remizirali sa Francuskom, koja je takođe polufinalista. Naš plasman među četiri u Evropi nije slučajan".

 Stanojević: Srpski klinci mnogo vrijede Izvor: MONDO

Mlada reprezentacija Srbije nije na Evropskom prvenstvu uspjela da se plasira u polufinale, ali su "fleke" Kačara, Tošića, Sulejmanija i ostalih izvadili omladinci.

Ekipa Aleksandra Stanojevića, iako bez nekolicine standardnih igrača iz kvalifikacija, sa sedam bodova iz tri utakmice je osvojila prvo mjesto u B grupi EP u Ukrajini.

"Pobijedili smo Španiju i Tursku, remizirali sa Francuskom, koja je takođe polufinalista. Naš plasman među četiri u Evropi nije slučajan",
prenosi Stanojevićeve riječi "Sportski žurnal".

Za mjesto u finalu "orlići" će u četvrtak igrati sa selekcijom domaćina. Ukrajinci su pet minuta prije kraja postigli gol za pobjedu nad Švajcarskom i drugo mjesto u grupi. Drugi polufinalni par čine Engleska i Francuska.

"Imali smo teške rivale i u grupi, tako da neće biti neke velike razlike. Odlično poznajem ekipe iz druge grupe, šest mjeseci sam se pripremao za svakog protivnika. Engleze smo u kvalifikacijama savladali 4:1, doduše tada smo bili u jačem sastavu, ali smo i sa ovim igračima dokazali da mnogo vrijedimo".

Stanojević opominje da "i dalje nemamo pravo da sebe proglašavamo favoritima", iako je prikazana igra do sada bila na izuzetnom nivou.

"Igrali smo na različite načine jer su i protivnici bili različiti. Ali nikada nismo odustajali od ofanzive. Uvijek smo imali dvojicu napadača u timu".

Na kraju, posebne pohvale selektora idu na račun Danijela Aleksića (na slici) i Adema Ljajića, najvećih talenata u ovoj srpskoj reprezentaciji.

"Aleksić vjerovatno vrijedi pet-šest miliona evra, a Ljajić je najbolji igrač u dosadašnjem toku EP. Biser je ne samo srpskog, nego i evropskog fudbala".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC