• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pižon: Vjerujem da možemo dalje

"Dinamo je bio bolja ekipa. Ipak, imamo revanš pred našom publikom, koja je još glasnija od njihove", izjavio Vladimir Petrović poslije poraza.

 Pižon: Vjerujem da možemo dalje Izvor: MONDO

Trener Crvene zvezde, Vladimir Petrović, poslije trijumfa u dvomeču sa Rudarom je rekao da se fudbal sastoji iz pobjeda i poraza i da zato nije uputno njemu i igračima davati previše komplimenata.

Ipak, malo ko je pretpostavljao da će poraz, i to prilično ozbiljan, doći već u sljedećoj utakmici.

Fudbaleri gruzijskog Dinama održali su Zvezdi (2:0) lekciju iz borbenosti. Nije da se crveno-bijeli u Tbilisiju nisu potrudili i pošteno oznojili, ali kada ekipi nedostaje kvalitet, onda mora da se bori do granice fanatizma.

"Dinamo je bio bolja ekipa. Mogli smo da prođemo bolje, da nismo primili ovaj drugi gol, ali ni to ništa ne znači. Imamo revanš pred našom publikom, koja je još glasnija od njihove. Nadam se da na Marakani možemo da ostvarimo dobar rezultat".

U revanšu zbog žutih kartona neće imati pravo nastupa maestralni plejmejker Dinama, Đorđi Merebašvili.

"U svakom slučaju će nam značiti njegovo neigranje. Ali ako želimo da idemo dalje, prije svega ćemo mi morati da odigramo sa žarom i željom sa kojim su danas igrali fudbaleri Dinama. Ja vjerujem da to možemo", zaključio je Pižon.

Štoper Đorđe Tutorić takođe se uzda u podršku Delija u revanšu, 6. avgusta.

"Prvi gol smo primili iz spleta nesrećnih okolnosti i on je dao krila igračima Dinama, dok je drugi bio naša greška. Potrudićemo se da pred našim navijačima, koji nam puno znače, pokažemo da smo bolji tim".

Kačarava: Zvezda me razočarala

Trener Dinama iz Tbilisija, Kaha Kačarava, poslije utakmice sa Crvenom zvezdom bio je ponosan na svoje igrače.

Kako organizatori nisu obezbijedili prevod sa gruzijskog jezika, za njegovu izjavu možemo da zahvalimo ljubaznom kolegi iz Tbilisija, koji je po strani sale za konferencije vršio "simultani" prevod na ruski!

"Hvala mojim igračima na sjajnoj predstavi. Zvezda je trofejni klub, koji ima veliku tradiciju, ali ovog puta me je razočarala. Očekivao sam da odigraju mnogo bolje", rekao je Kačarava.

"Tim Dinama je bio u dobrom momentu. Kašija i Vatsadze su promašili dobre prilike, ali smo golom Hmaladzea ipak pobijedili sa 2:0. Taj rezultat smatram realnim i dobrim po nas, ali daleko od toga da smo time riješili pitanje prolaska u sledeće kolo".

Kao što zna za Zvezdine trofeje i uspjehe iz prošlosti, Kačarava zna i za njene bučne navijače.

"U Beogradu nas očekuje još ozbiljnija utakmica i žao mi je što Merebašvili neće moći da nam pomogne. Biće teško igrati pred Zvezdinim navijačima, po kojima je ona dobro poznata. Ipak, ovom prilikom bih se zahvalio našim navijačima na podršci. I njihova je zasluga što smo odigrali ovako dobro".

(specijalni izvještač MONDA iz Tbilisija Ivan Bogunović, foto: zvanični sajt Crvene zvezde)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC