• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BORAC: Stokić može da ide

Autor mondo.ba

..ali uz propisno obeštećenje.

 BORAC: Stokić može da ide Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Jedan od najboljih igrača i najbolji strijelac Borca Joco Stokić možda napusti Gradski stadion ove zime. Stokić želi da se okuša u jačoj ligi.

"Potpuno razumijemo njegovu želju da riješi egzistenciju i nećemo mu praviti problem u vezi s odlaskom uz propisno obeštećenje. Iskren da budem, jako teško ćemo nadomjestiti eventualni odlazak Stokića, ali se nadam da možemo naći koliko-toliko kvalitetnu alternativu, koja će nam omogućiti da se ravnopravno upustimo u bitku za evropsku scenu", kazao je za "Nezavisne" sportski direktor Borca Slobodan Starčević.

Osim Stokića, napad Banjalučana biće oslabljen i za Jovana Kastratovića sa kojim će biti raskinut ugovor.

"On sa nama ima amaterski ugovor, koji će biti raskinut, jer nismo zadovoljni onim što je pokazao jesenas. Istina, nije ni dobio puno prilika, ali ono što je odigrao bilo je ispod nivoa", izjavio je sportski direktor trenutno šestoplasirane ekipe u BH Telecom Premijer ligi BiH.

Kastratović nije jedni na kojeg sigurno neće moći da računa trener Vinko Marinović u nastavku sezone. Osim njega tim napuštaju Aleksandar Malbašić i Bojan Kremenović.

"Malbašić je nedavno operisao preponski kanal i uzeo je ispisnicu i još ne znamo gdje će nastaviti karijeru. Najvjerovatnije će to biti u Jedinstvu iz Bihaća ili Metalegeu iz Jajca. Kremenović će ostati naš član, ali će do kraja sezone biti na pozajmici u Slobodi iz Mrkonjić Grada", zaključio je Starčević.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC