• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PREMIJER BiH: Na početku derbi Srpske!

Na startu Premijer lige BiH u subotu (17.30 časova) biće odigran svojevrsni derbi Republike Srpske. Laktaši dočekuju banjalučki Borac.

 PREMIJER BiH: Na početku derbi Srpske! Izvor: MONDO

Banjalučki klub je prethodne sezone slavio u Laktašima (2:0), pa novi trener Velimir Stojnić, s optimizmom očekuje novi ogled.

"Samo od nas zavisi da li ćemo na terenu doći do tri boda. Komšijski derbiji uvijek su bili nešto više od obične utakmice, međutim Borac ima takav status i obavezu da u svaki meč uđe samo s jednim ciljem, pobjedom. Oprezno i hrabro, mislim da neće biti problema", rekao je Stojnić za "Fokus".

Optimizam pred početak sezone nije krio ni kapiten Banjalučana, Darko Ljubojević, koji je upravo iz Laktaša stigao u Borac.

"Imamo bolji tim i ako ostavimo srce na terenu, trijumf ne bi smio da izostane",
podvukao je Ljubojević.

I u taboru domaćina takođe žele da početak šampionata krunišu sa bodovima.

"Očekujem od igrača da sa Borcem pruže dobru igru, a nadamo se i pozitivnom rezultatu. Neće nam biti nimalo lako, jer igramo s kvalitetnim rivalom, ali sam siguran da će moji izabranici uložiti maksimum zalaganja kako bismo uspješno startovali", rekao je šef struke Laktaša Milan Milanović.

Željko Sekulić, novi kapiten Laktašana, svojevremeno je nosio i crveno-plavi dres banjalučkog tima.

"Neće biti sentimentalnosti u okršaju sa Borcem. Siguran sam da ćemo da uložimo maksimum kako bi pobijedili", rekao je Sekulić.

Prvi čovjek Laktaša Žarko Vujmilović napomenuo je da bez obzira na susret i rezultat, ništa neće moći da poremeti prijateljstvo s Banjalučanima.

"Borac je institucija i to se mora poštovati. Kada je u pitanju travnati teren očekujemo dobru partiju našeg tima i, naravno, povoljan ishod".

Ko je po mišljenju fudbalskih stručnjaka glavni favorit za titulu u novoj sezoni Premijer lige BiH, kao i parove ostalih utakmica, pročitajte OVDJE!

LAKTAŠI - BORAC

Stadion: FK Laktaši, sudija: Vladimir Dominković (Orašje), pomoćnici: Dalibor Drašković (Istočno Sarajevo) i Rusmir Bašić (Sarajevo), četvrti sudija: Elvis Prošić (Cazin), delegat: Rudolf Marić (Posušje), kontrolor: Dragan Banjac (Kozarska Dubica).

Vjerovatni sastavi

Laktaši:
Mrkobrada, Sekulić, Bajić, Njegomirović, Raca, Karadžić, Tanasijević, Stanojević, Mikić, Petković, Karalić. Trener: Milan Milanović.

Borac:
Starčević, Stupar, Žarić, Ćorić, Gagula, Sakan, Vranješ, Ljubojević, Jandrić, Bilbija, Kajkut. Trener: Velimir Stojnić.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC