• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan i u revanšu bez Krstajića

I u revanšu protiv Apoela crno-bijeli će igrati bez iskusnog defanzivca koji se još nije oporavio od povrede zadnje lože.

 Partizan i u revanšu bez Krstajića Izvor: MONDO

I u Partizanu vjeruju da bi ishod prvog meča trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona sa Apoelom (0:2) u Nikoziji bio drugačiji da je u timu bio Mladen Krstajić. Ako ni zbog čega drugog, onda zbog iskustva i skok igre, jakih aduta 35-godišnjeg defanzivca. U Humskoj 1 smatraju da ne bi primili dva onakva gola...

Međutim, od "šta bi bilo, kad bi bilo" niko u Partizanu nema vajde. Zato se i ne bave time. Problem je u tome što će i u revanšu biti lišeni pomoći iskusnog Krstajića.

On je na treningu pred put na Kipar povrijedio zadnju ložu i prema procjenama ljekara neće biti u punom trenažnom procesu dve nedjelje. U subotu je trčkarao, odvojen od ekipe.

Definitivno je jasno da će u srijedu (20,45) na stadionu u Humskoj crno-bijeli morati da pokušaju da anuliraju prednost kiparskog šampiona bez pomoći Krstajića.

Pored toga, trener Slaviša Jokanović odlučio je da u ponedjeljak i utorak treninge zatvori za javnost kako bi u tajnosti pripremio taktiku za utakmicu.

(MONDO, foto MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC