• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Krstajić: Mogu oni i bez mene

Mladen Krstajić bio je dobro raspoložen na prvom treningu poslije pauze, ali nije želio da kaže hoće li moći igrati u revanš susretu sa Apoelom.

 Krstajić: Mogu oni i bez mene Izvor: MONDO

“Prošla su samo četiri dana , a već se postavlja pitanje da li ću moći da igram u srijedu. Ne znam, vidjećemo, važno je da me ništa ne boli", rekao je Krstajić beogradskim sportskim listovima.

Iako je i vrapcima na grani jasno da Partizan sa Krstajićem na Kipru ne bi primio bar jedan od dva gola (oba glavom, poslije prekida), on skromno izjavljuje da crno-bijeli i bez njega imaju kvalitet da se plasiraju u zadnje kolo kvalifikacija za Ligu šampiona.

"Nije baš da sam ja falio na toj utakmici. Desio se slab dan, odigrali smo loše, a možemo mnogo bolje. Istina je da sam najstariji i najiskusniji, ali Partizan ima dosta kvalitetnih igrača, svako može da zamjeni onog koji nedostaje".

"Bolja smo ekipa od Apoela i to ćemo dokazati u srijedu na našem stadionu. Vjerujem da navijači nisu izgubili povjerenje u nas i da će doći u velikom broju da nas podrže".

Šta bi Krstajić (pre)poručio saigračima, ukoliko ne bude bio spreman da istrči na teren?

"Nije moje da pravim taktiku i pričam kako bi trebalo da napadamo. Ali mlađa smo ekipa, samim tim i fizički spremnija. Žar, borba i htjenje morali bi da budu na našoj strani. Od prvog minuta Kipranima treba staviti do znanja da smo mi sastav koji želi u slijedeće kolo".

Sigurno je da će trener Slaviša Jokanović imati opciju više u ofanzivi, pošto se sa Evropskog prvenstva u Ukrajini vratio Adem Ljajić.

"Zadovoljstvo mi je što sam dio generacije koja je napravila sjajan rezultat, ali to je prošlost. Sada mi je samo Partizan važan. Šansa za prolaz u dalje takmičenje postoji i uvjeren sam da ćemo je iskoristiti", istakao je "crveni đavolčić" Ljajić.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC