• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lazetić: Igraćemo mnogo ofanzivnije

Kapiten Crvene zvezde, Nikola Lazetić, obećao je daleko bolju, a prije svega ofanzivniju partiju svog tima u revanš susretu sa Dinamom iz Tbilisija.

 Lazetić: Igraćemo mnogo ofanzivnije  Izvor: MONDO

Druga utakmica trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope na programu je u četvrtak od 20.45 časova na Marakani.

"Realno je bilo da izgubimo u Tbilisiju, jer stvarno nismo stvorili neke ozbiljne šanse. Oni su imali inicijativu, međutim, vidjelo se da nisu toliko dobri da nas pobjede 2:0", rekao je Lazetić za MONDO.

"Gajimo optimizam, jer je njihov najbolji igrač dobio žute kartone i neće igrati u revanšu, a sigurno je da ćemo mi igrati mnogo ofanzivnije. Nadam se da će uz veliku podršku naših navijača oni biti u podrijeđenom položaju na Marakani".

Lazetić je ocijenio da je, pored nekih sitnih detalja, najveću razliku u korist Dinama napravila ekstra motivacija.

"Imali smo želju i htenje, ali to nije bilo dovoljno za veoma motivisanog protivnika. Dinamo je odigrao fenomenalnu utakmicu, međutim, smatram da to nije prava slika ni tog protivnika, ni nas samih. Posebno nam je krivo zbog drugog gola, jer je njihovu pobjedu učinio previsokom".

Poslije dvije pobjede nad Rudarom i idilične atmosfere u Crvenoj zvezdi, sada teku dani velike neizvjesnosti i iščekivanja revanš utakmice.

"Kao što je lijepo kad se pobijedi, tako je poslije poraza katastrofa. Raspoloženje mora da bude malo negativno, ali ne preostaje nam ništa drugo nego da baš zbog toga budemo motivisani, da što bolje odradimo treninge i što bolje se pripremimo".

"Sada je sve na našoj strani - i teren i lopte i navijači, a oni će biti bez najboljeg igrača. Stvarno sam veliki optimista, pričao sam sa svim igračima i očekujem da ćemo u četvrtak odigrati onako kako možemo i moramo", zaključio je najiskusniji prvotimac crveno-bijelih.

Video možete pogledati na www.mondo.rs.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC