• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stokić: Ostajem u Borcu, napadamo Evropu!

Autor mondo.ba

Poslije razgovora s čelnicima Borca, napadač Banjalučana Joco Stokić odlučio je da do ljeta ostane na Gradskom stadionu. "Nama plasman u Evropu niko nije nametnuo kao cilj, ali bilo bi lijepo ponovo biti dio međunarodne scene".

 Stokić: Ostajem u Borcu, napadamo Evropu! Izvor: MONDO/Bojan Jakovljevic

Izvor: MONDO/Bojan Jakovljevic

Iako je bilo izvjesno da će napustiti banjalučki klub, Stokić je odlučio da odradi cijeli ugovor s crveno-plavima koji ga veže do ljeta.

"Maksimalno korektno i otvoreno sam razgovarao s čelnicima kluba koji su izrazili želju da ostanem u Borcu. Prema postignutom dogovoru klub će izmiriti sve obaveze prema meni i poslije svega toga sam odlučio da ostanem i pomognem klubu u nastojanjima ostvarenja takmičarskih ambicija u proljećnom dijelu sezone. Imao sam ponude iz inostranstva, ali one su trenutno u drugom planu", izjavio je najbolji strijelac Borca za "Sportski žurnal".

MIŠAN PRVO POJAČANJE?

Prvo pojačanje Banjalučana ove zime mogao bi postati Igor Mišan, nekadašnji član Rudara iz Prijedora i Novog Sada, koji je prošlu sezonu igrao u Drugoj ligi Češke, ali zasad potvrde sa Gradskog stadiona nije bilo.

Prema njegovom mišljenju, Borac može da se na proljeće domogne plasmana u Evropu kroz Premijer ligu Bosne i Hercegovine ili Kup BiH.

"Optimista sam jer imamo kvalitetan sastav za vrh tabele. Imamo dobru ekipu koja će najvjerovatnije da ostane na okupu što će biti veliki dobitak. Uz dva adekvatna pojačanja eto nas u samom vrhu. Nama plasman u Evropu niko nije nametnuo kao cilj, ali bilo bi lijepo ponovo biti dio međunarodne scene. Mislim da će Borac na proljeće igrati zapaženu ulogu u prvenstvu", naglasio je Stokić.

PRISTIGLE NOVE TUŽBE

Osim dobrih vijesti u vezi s Stokićem, u banjalučki klub stigle su i dvije loše - bivši igrač Milan Srećo tužio je Borac za dugovanja iz 2010. i 2011. godine, a stigla je i tužba od hotela "Kardijal" iz Banje Vrućice zbog neizmirenih obaveza za pripreme i boravak u ovom banjskom mjestu kod Teslića.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC