• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Posjetioci MONDA: Eto u Inter – hit ljeta!

Mišljenje posjetilaca portala MONDO je da je najbolji fudbalski transfer ovog ljeta – prelazak Kamerunca Samjuela Etoa u Inter iz Milana!

 Posjetioci MONDA: Eto u Inter – hit ljeta! Izvor: MONDO

Fudbalska Evropa potresena je ljeta 2009.godine nestvarnim transferima kao nikada prije. Najjači klubovi u sred ekonomske krize izdvojili su ogromne cifre za najbolje svjetske fudbalere i tako najavili uzbudljivu sezonu pred nama.

Navijači širom svijeta već mjesec dana pričaju o ovoj temi i lome koplja oko toga čiji je transfer najbolji, odnosno, koji će klub najviše profitirati.

Mišljenje posjetilaca portala MONDO je da je najbolji fudbalski transfer ovog ljeta – prelazak Kamerunca Samjuela Etoa u Inter iz Milana!

U anketi u kojoj je preko WAP portala MONDO glasalo 13,284 posjetilaca čak 49,84 odsto, odnosno 6,621 glas otišao je u korist Etoa, tačnije potezu Murinja i Moratija.

Na drugom mjestu našao se transfer Zlatana Ibrahimovića u Barselonu (19,40 odsto - 2,577 glasova), na trećem odlazak Kristijana Ronalda iz Mančestera u Real (12,81 odsto – 1,702 glasa), na četvrtom se nalazi Brazilac Kaka i njegov dolazak u Madrid (11,16 odsto – 1,483 glasa) a na posljednjem dovođenje Teveza i Adebojara od strane bogati Arapa u Mančester Siti (6,78 odsto -901 glas).

U svakom slučaju, čeka nas dobar fudbal u sezoni 2009-2010, a ko je najbolje prošao znaćemo za desetak mjeseci, kada se svedu računi i prebroje trofeji.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC