• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jeziva tišina u svlačionici Čelsija...

Autori mondo.rs Autori Agencije

Nekad je i tišina dovoljno neprijatna da ostavi jači utisak od bilo kakve kritike, pa čak i vređanja. "Šta sam rekao igračima? Nitša. Ni reč", otkrio je menadžer Čelsija.

Menadžer Čelsija Žoze Murinjo rekao je da nije razgovarao sa svojim fudbalerima posle poraza od trećeligaša Bredforda, u četvrtom kolu FA kupa.

Čelsi je u subotu izgubio na svom terenu od Bredforda rezultatom 2:4, uprkos vođstvu od 2:0, a Murinjo je posle tog duela rekao da se stidi.

"Šta sam rekao igračima? Ništa. Ni reč. To nije bio trenutak za razgovor sa njima", rekao je Murinjo, preneli su danas britanski mediji.

Murinjo je rekao da nisu samo igrači odgovorni za poraz, već da i on snosi deo krivice.

"Odgovoran sam isto koliko i fudbaleri. Ali, ja sam šef, a šef ima veću odgovornost. Na poluvremenu smo vodili sa 2:1 i razgovarali smo o tome koliko je opasan taj rezultat. Razgovarali smo o njihovom načinu igre, a za taj meč spremali smo se kao za svaki premijerligaški", rekao je on.

"U poluvremenu su moji igrači mislili da će postići gol, ali kada je Bredford izjednačio na 2:2, utakmica je postala luda", dodao je portuglaski trener.

On je istakao da ga taj poraz neće naterati da kupuje nove igrače, uprkos spekulacijama da je zainteresovan za Huana Kuadrada iz Fiorentine i Daglasa Košte iz Šahtjora.

"Ovaj rezultat ne menja moje planove. Zadovoljan sam ekipom koju imam. Ovo je Čelsi i uvek razmišlja o brojevima i finansijskom fer-pleju. Ne možemo sada da trošimo novac. Slažem se sa klubom, ne možemo na tržište", rekao je Murinjo.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC