• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

FSRS i ''Žurnal'' izabrali najbolje u Srpskoj

Autor mondo.ba

U Kristalnoj sali hotela "Bosna" u Banjaluci održana je svečanost na kojoj su Fudbalski savez Republike Srpske i beogradski dnevni sportski list "Žurnal" izabrali najbolje u fudbalu Republike Srpske za 2014. godinu.

 FSRS i ''Žurnal'' izabrali najbolje u Srpskoj Izvor: MONDO

Izvor: MONDO

Tokom akcije "Dan fudbala", koju su četvrti put zajednički organizovali Fudbalski savez Republike Srpske i beogradski dnevni sportski list "Žurnal", dodijeljene su nagrade i priznanja za najboljeg fudbalera Srpske, perspektivnog fudbalera, trenera, sportskog radnika i sudije.

Kapiten reprezentacije Republike Srpske do 23 godine i dosadašnji član prvoligaša Srpske Podrinja iz Janje, koji će u drugom dijelu prvenstva nositi dres Mladosti iz Velike Obarske Davor Arnautović proglašen je za najboljeg fudbalera.

"Mnogo mi ovo znači za nastavak karijere. Priznanje će mi dati dodatni motiv da napredujem i poboljšam svoje kvalitete", rekao je za RTRS mladi Arnautović.

Zvanje najboljeg trenera u RS za 2014. godinu ponio je šef stručnog štaba banjalučkog Borca Vinko Marinović.

"Zahvalio bih se saradnicima i upravi, koji nam je omogućila kvalitetne uslove za rad. Takođe, zahvaljujem se i navijačima koji su nas bodrili", poručio je Marinović.

Najperspektivniji igrač Srpske je Miloš Aćimović, novi fudbaler mostarskog Zrinjskog, koji je tokom jesenje polusezone nosio dres matičnog Leotara. Svetozar Evđić iz Šamca najbolji je fudbalski radnik, Banjalučanin Dragan Petrović najbolji je sudija, dok je Ratko Radovanović iz Bijeljine primio nagradu za životno djelo "Doktor Milan Jelić".

Specijalno priznanje dobio su najbolji srpski arbitar Milorad Mažić, kojem je pripala zlanta povelja "Miljan Miljanić", dok je zlatnu plaketu FSRS dobio srbijanski stručnjak Milovan Rajevac.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC