• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Drogbin najveći obožavalac - Drogba

Napadač Čelsija pribegao nesvakidašnjem "lukavstvu" kako bi dokazao da nije manje popularan od Džona Terija i Frenka Lamparda.

 Drogbin najveći obožavalac - Drogba Izvor: MONDO

Napadač Čelsija Didije Drogba ima mnogo obožavalaca širom sveta, ali najviše dresova sa njegovim imenom ipak kupuje - Drogba lično!

Britanske novine pišu kako Drogbi smeta to što je manje popularan od Džona Terija i Frenka Lamparda, zbog čega je počeo da troši hiljade funti kupujući replike svog dresa sa brojem 11. Cilj napadača iz Obale Slonovače je da ubedi saigrače da je jednako popularan kao oni.

Prodaja njegovih dresova nije išla baš dobro, zbog čega su ga Teri i Lampard na treninzima često zezali, piše "Dejli Mejl".

Izvor tog dnevnog lista navodi da Drogba posećuje klupski "šop" desetak puta nedeljno i kupuje dresove sa svojim imenom, a da je jednom izašao iz prodavnice sa čak 40 dresova.

Pošto jedan dres košta 45 funti, lako je izračunati da Drogba nije žalio 1.800 funti da prikaže kako prodaja njegovog dresa ide dobro.

Reprezentativac Obale Slonovače, kao standarni prvotimac, može svoj dres da dobije i besplatno.

"Didije ne izlazi iz klupske prodavnice. Tamo troši čitavo bogatstvo, a već se sprijateljio sa prodavcima. Kupuje mnogo dresova sa brojem 11 i ubedljivo je najbolja njihova mušterija", rekao je izvor "Dejli Mejla" sa Stamford Bridža.

Razloga za zadovoljstvo, osim trgovaca, imaju i Drogbini obožavaoci u rodnoj Obali Slonovače kojima on, prema navodima ovog izvora, šalje dresove koje kupi u Londonu.

(MONDO, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC