• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

LE: Legija Srba izbacila Kiprane

Rumunski Vaslui, za koje nastupaju brojni srpski fudbaleri, eliminisao iz kvalifikacija za Ligu Evrope kiparsku Omoniju (1:1, prvi meč 2:0).

 LE: Legija Srba izbacila Kiprane  Izvor: MONDO

Manje važni Kiprani za Srbe izbačeni su iz Evrope. Najveći rival Apoela, Omonija iz Nikozije eliminisana je u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, a bolji je bio rumunski Vaslui.

Poslije 2:0 u Rumuniji za domaće, revanš u Nikoziji na stadionu GSP, sve je bilo gotovo već u 60. minutu kad je Vaslui poveo golom Silve.

Od tog trenutka, drugoplasirani tim Kipra u prethodnom prvenstvu, sa dva boda iza Apoela, morao je da postigne četiri pogotka da bi prošao dalje, ali sve što je "kiparskom Panatinaikosu" pošlo za rukom bilo je izjednačenje.

Zuravski je pogodio sa bijele tačke u 84. minutu za 1:1 i to je bio znak da krene fudbalska tuča na terenu, u kojoj su zbog oštrih startova isključeni Kučijak (Vaslui, 88. minut) i Konstantinu (Omonija, 90. minut).

Vaslui, prvoligaš sa krajnjeg Istoka Rumunije, blizu granice sa Moldavijom, prava je legija srpskih fudbalera. Tamo su saigrači Marko Ljubinković (bivši klubovi Radnički KG, Rad, Budućnost BD), Neven Marković (Rad, Lučani), Miloš Pavlović (Radnički BG, Voždovac), Nemanja Milisavljević (Radnički Niš, OFK Beograd) i Nemanja Jovanović (Crvena zvezda).

S druge strane, za Omoniju igra jedan Srbin, nekadašnji desni bek Crvene zvezde - Aleksandar Pantić.

Ostali revanš mečevi trećeg, od četiri kruga kvalifikacija za Ligu Evrope, biće odigrani u četvrtak, a među njima i Crvena zvezda - Dinamo Tbilisi (prvi meč 0:2), Austrija - Vojvodina (prvi meč 0:0) i Lil - Sevojno (prvi meč 2:0).

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC