• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezdaš Marković u Hrvatskoj

"On je veoma skroman momak i veliki profesionalac. Radiće postepeno, a sa treningom započinje odmah", izjavio je trener Istre Elvis Skorija.

 Zvezdaš Marković u Hrvatskoj Izvor: MONDO

Bivši odbrambeni igrač Crvene zvezde i reprezentacije Srbije, Marjan Marković novi je član hrvatskog prvoligaša Istre 1961 iz Pule, a sa tim klubom je potpisao ugovor do završetka sezone.

Marković (27) je ponikao u Mladom radniku iz rodnog Požarevca, a osim u Crvenoj zvezdi, igrao je u Đenovi i Dinamu iz Kijeva. Za državni tim Srbije i Crne Gore, a potom Srbije, odigrao je 16 utakmica.

Marković je bio standardni član Crvene zvezde pod vođstvom trenera Zdenjeka Zemana, ali je zbog sukoba sa upravom kluba izgubio status prvotimca. Do isteka ugovora trenirao je u matičnom Mladom radniku.

"Marković je ostavio odličan utisak i u dobroj je kondiciji, bez obzira na šestomjesečnu pauzu. On je veoma skroman momak i veliki profesionalac. Radiće postepeno, a sa treningom započinje odmah", izjavio je trener Istre Elvis Skorija.

Novi hrvatski prvoligaš Istra 1961 poslije dva kola nacionalnog prvenstva zauzima osmo mjesto na tabeli sa tri boda, uz pobjedu i poraz.

(Tanjug/MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC