• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VOJVODINA: Ješće se Mocart kugle

Fudbaleri Vojvodine sa umjerenim optimizmom izlaze na megdan Austriji u Beču.

 VOJVODINA: Ješće se Mocart kugle Izvor: MONDO

Kada se završila prva utakmica 3. Kola kvalifikacija za Ligu Evrope između Vojvodine i bečke Austrije (1:1), trener "lala" Dragoslav Stepanović zatekao je u svlačionici potištene igrače.

Nedjelju dana kasnije, na poslednjem treningu pred revanš u Beču, igrači Vojvodine bili su dobro raspoloženi i u laganom ritmu pripremali se za prvi veliki ispit ove sezone.

Stepanović je okupio igrače na sredini terena i davao im posljednja uputstva pred revanš meč.

U četvrtak od 19.15 časova na stadionu Austrije, koji izgleda kao bombona (kapacitet 11.800 mjesta), Vojvodina nema šta da kalkuliše. Gol se mora dati (možda i više) ako se želi u naredno kolo. A svi to u taboru "lala" itekako žele.

Hrabra igra je ono što se od igrača Vojvodine očekuje. Pa šta bude.

Strijelac divnog gola iz slobodnog udarca u prvom meču na stadionu Crvene zvezde Mario Đurovski kaže da bi sada više volio da asistira.

"Voleo bih da proradi Mrđa, a ako se ’zalomi’ da ponovo dam gol iz slobodnjaka", rekao je Đurovski ekipi novinara koja je iz Srbije došla u Beč.

Dragoslav Stepanović ima nekoliko briga pred revanš meč. Džozef Kizito nije ni pošao sa ekipom, kao ni Danijel Aleksić, a pod znakom pitanja je i Miroslav Vulićević. Pojačanje iz ivanjičkog Javora, po svemu sudeći, stisnuće zube i istrčati na teren stadiona najtrofejnijeg austrijskog kluba.

Na posljednjem treningu na lakšu povredu požalio se i Đurovski, ali je ljekar ekipe novinarima kratko dobacio: "Ne brinite, imamo cijelu noć za oporavak".

Uz grupu najvatrenijih navijača Vojvodine, takozvanu Firmu, čiji se dolazak očekuje na dan utakmice, kao i srpskih državljana koji žive u Austriji, Vojvodinu će sa tribina bodriti i predsjednik opštine Inđija, Goran Ješić.

Ješić ima člansku kartu Vojvodine sa brojem 006, a novinarima je rekao da je u Austriji privatno, ali da je namjestio boravak kako bi gledao svoj omiljen i tim uživo u revanšu.

"Vojvodina je bolja ekipa, to se vidjelo i u prvom meču. Ako zaigra hrabro i bez opterećenja, vjerujem u prolazak dalje", prognozira Ješić.

(tekst i foto: izvještač MONDA iz Beča Predrag Vujić)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC