• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

LE: Slavija vjeruje u čudo

"Bilo bi pravo čudo da eliminišemo Košice, ali niko nam ne može zabraniti da to pokušamo da ostvarimo", kaže trener Slavije Zoran Erbez.

 LE: Slavija vjeruje u čudo Izvor: MONDO

Fudbaleri Slavije u četvrtak će u revanšu 3. kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Košice pokušati da poprave utisak nakon poraza od 2:0 u prvoj utakmici odigranoj u Sarajevu.

Trener Slavije Zoran Erbez priznao je da je njegov tim razočarao u prvom meču dozvolivši Košicama ogromnu prednost.

"Nismo uspjeli da osujetimo njihovo najubojitije oružje , brze kontre i polukontre, napravili smo mnogo grešaka, jednostavno nismo imali svoj dan i kazna nas je stigla", rekao je Erbez, a prenosi "Euroblic".

On je najavio mnogo bolju igru u revanšu, rekavši da je njegova ekipa otklonila greške iz pve utakmice i da se neće predavati dok postoji i teoretska šansa za prolaz dalje.

"To što smo izgubili kao domaćini sa dva gola razlike, a nismo potigli nijedan pogodak sigurno je znatno umanjilo naše šanse za prolaz. Složiću se da bi bilo pravo čudo eliminisati Košice, ali niko nam ne može zabraniti da to pokušamo da ostvarimo. Ko zna možda damo prvi gol i otvori nam se prilika da dođemo do povoljnog rezultata", istakao je Erbez.

Iskusni vezista Slavije Goran Simić takođe je rekao da se ekipa iz Istočnog Sarajeva neće predati, iako im je poraz u prvom meču teško pao.

„Moramo biti samouvjereni, jer se iznenađenja u fudbalu često dešavaju“, rekao je Simić.

Trener Košica Jan Kozak i pored dva gola prednosti je oprezan pred duel sa Slavijom, a opomena njegovim igračima je i duel sa Slovanom u Bratislavi prije nekoliko dana koji je njegova ekipa izgubila sa 3:0.

"Ukazala nam se velika šansa da nastavimo igranje na međunarodnoj sceni ali ne možemo biti sigurni u to. Za revanš meč kao najbolju opomenu imamo eliminaciju Alborga i zatosmo oprezni. Ako prvi postignemo pogodak vjerujem da će sve dileme oko konačnog pobjednika biti otklonjene", rekao je Kozak.

U timu Slavije neizvjestan je nastup Levana Kutalije koji ima administrativnih problema za ulazak u Slovačku, a umjesto povrijeđenog Miljana Radoje priliku bi trebao da dobije Sretko Vuksanović.

Gotovo sigurno je da u timu Košica neće biti Kuzma, a pod znakom pitanja su i Kaminski, Viazanko te Matić koji se priključio timu, ali je njegov nastup je neizvjestan.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC